Šķiltavas gredzena vietā: 11 reāli sieviešu stāsti, kā bildināt savu vīrieti (1)

Sieviete
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pixabay

Visbiežāk roku un sirdi piedāvā vīrietis, tomēr ir arī aktīvu sieviešu procents, kas to dara, stāsta Cosmopolitan. Lūk, daži piemēri, kas dos pārliecību jebkuram!

1. Trīs mēnešu plānošana

“Es vairākus mēnešus plānoju šo notikumu un visā pilsētā meklēju vietu, kur to darīt un kur notika mūsu randiņu periods. Lūdzu kādam draugam, lai man palīdz. Katrā vietā atradās tematiskās dāvanas. Viņš nojauta, kas notiks, tikai pēc dažām stunām. Pēdējā atslēgas vieta (dāvana) atveda viņu mājup, kur es viņu gaidīju ar dāvanu, uz kuras bija uzraksts es tevi mīlu un vai tu mani precēsi? Es to plānoju trīs mēnešus. Viņš bija tik aizkustināts, ka gandrīz aizmirsa pateikt ,” stāsta Anastasija, 26 gadi.

2. Automašīnā

“Mēs sēdējām mašīnā, viņš bija pie stūres, es telefonā lasīju par kāzu katastrofām. Pagriezos pret viņu un teicu: “Kad mēs izlemsim apprecēties, sarīkosim lielas kāzas?” Viņš paskatījās uz mani, pasmējās un teica: “Parasti cilvēki to piedāvā romantiskākā atmosfērā, bet jā!” Beigu beigās mēs ieekonomējām naudu un apprecējāmies parkā,” Marija, 28 gadi.

3. Es viņam nopirku drausmīgu gredzenu

“Es pasaucu ciemos visus draugus, kas izrādījās ļoti grūti, jo daži no viņiem nekad nenāca ciemos. Es sarīkoju konkursu ar dāvanu meklēšanu pīrādziņos, un, kad viņš ieraudzīja gredzenu, tad padomāja, ka tas ir joks. Es nopirku pašu lētāko un šausmīgāko gredzenu un liku viņam to nēsāt, lai viņš domātu, ka tas ir tieši tas, ko viņš domā. Viņš pat pierada! Un pēc tam es atcerējos, ka pajokoju. Viņš to uztvēra nopietni, ļoti nopriecājās, un pēc laika mēs apprecējāmies,” Anna, 27 gadi.

» Dziedātāja Natālija Tumševica par to, cik ilgi sievietēm būtu jāgaida bildinājums

4. Mēs skatījāmies uz pilsētu no debesskrāpja

“Man bija depresija, un mēs bieži rājāmies. Viņš mani labi saprata un lika iet pie ārsta. Beigu beigās es piekritu un sapratu, ka mēs būtu gatavi apprecēties. Bijām uz draugu kāzām, bet, kad atgriezāmies, es sarīkoju ekskursiju uz debesskrāpja jumta un pajautāju, vai viņš būtu gatavs ar mani precēties. Viņš piekrita,” Džūlija, 25 gadi.

5. Es sagatavoju prezentāciju

“Es viņam piedāvāju apprecēties ar prezentācijas palīdzību, kas bija par to, kāpēc mums tas būtu jādara. Viņš izbrīnījās par tādu notikumu gaitu, bet ātri piekrita,” Alise, 30 gadi.

6. Mēs uztaisījām paši sev gredzenus

“Reiz kāda brauciena laikā mēs izkalām pie kalēja gredzenus. Tad devāmies atvaļinājumā, un viņš it kā aizmirsa par tiem. Es biju paņēmusi gredzenus sev līdzi, izvēlējos simpātisku kafejnīcu, paņēmu kastīti. Viņam, vārdu sakot, nebija citu variantu!” Natālija, 24 gadi.

7. Nokritu uz ceļa uz slapjas grīdas

“Mans puisis mēdza lietot Zippo šķiltavas, un es gribēju uzdāvināt viņam vienu no kolekcijas modeļiem, kas tika pārdotas kastītēs - kā rotaslietas. Viņa dzimšanas dienā mēs devāmies turp, kur iepazināmies, un es piedāvāju apprecēties, turot rokās dāvanu. Nokritu uz viena ceļa uz tikko izmazgātas grīdas, pateicu sagatavotu runu… Man bija svarīgi to izdarīt pareizajā atmosfērā, turklāt es zināju, ka viņš piekritīs. Tā kā gredzenus viņš nevalkā, tad šķiltavas kļuva par labāko dāvanu,” Olga, 30 gadi.

8. Protams!

Vienā jaukā dienā es vienkārši pajautāju: “Labrīt, varbūt apprecamies?” Viņš teica: “Nu, protams!” Pēc trim mēnešiem tas arī notika,” Marija, 23 gadi.

9. Tev tas jādara

Mēs gulējām gultā, lasījām, un es teicu, ka viņam vajadzētu mani apprecēt. Viņš atbildēja, ka ir ar mieru. 20 minūtes viņš mani pārliecināja, ka runā nopietni. Nākamajā rītā mēs izvēlējāmies gredzenu,” Diāna, 29 gadi.

10. Palīdzēja dators

“Es uz datora ekrāna uzliku frāzi “Precamies!”, pasaucu viņu un teicu, ka man viņam jāparāda kaut kas jocīgs. Tā viss arī notika,” Kristīne, 25 gadi.

11. Strīdos dzimst patiesība

“Es par to sāku runāt parastā dienā. Viņš sāka strīdēties par to, ka man ir tikai 21 gads, viņš ir septiņus gadus vecāks, un es drīz mainīšoties. Atbildēju, ka varbūt arī mainīšos, bet mīlēt nepārstāšu. Vārdu sakot, strīdā es uzvarēju, un mēs pavisam drīz apprecējāmies,” Alise, 21 gads.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu