Literātu un grāmatu varoņu tēli: Rīgā aizvadīts "Introvertu karnevāls" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

22. decembrī Tallinas ielas kvartālā notika pirmais "Introvertu karnevāls", kura apmeklētāji bija aicināti iejusties latviešu literātu un grāmatu varoņu tēlos.

"Šis literatūrai ir bijis liels gads. Latvijas grāmatas ar joni ir šķērsojušas daudzu valstu un valodu robežas. Būtu grēks to nenosvinēt. Mēs ticam, ka ir tikai viens veids, kā likt introvertiem sanākt kopā brīvprātīgi. Tā ir masku balle. Izliksimies, ka tie nemaz neesam mēs. Pārģērbsimies par latviešu literātiem un grāmatu varoņiem un iejutīsimies viņu ādā. Ļausim satikties Sudrabu Edžum, Norai Ikstenai, Cibiņam un zvejnieka dēlam, lai visi kopā aizvadītu neaizmirstamu vakaru!" aicinājumā uz pasākumu rakstīja tā rīkotāji, Latvijas literatūras eksporta platforma "Latvian literature".

Karnevāla tēmas pamatā bija Latvijas literatūras eksporta kampaņa "#iamintrovert" ("Es esmu introverts"), kas veidota 2018. gada Londonas grāmatu tirgum un iemantoja lielu popularitāti gan Londonā un citos grāmatu tirgos, gan tepat, Latvijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu