Dāvis Bertāns pirmo reizi kļuvis par tēti; publisko jaukus kadrus ar mazuli (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovasar NBA kluba Sanantonio "Spurs" basketbolists Dāvis Bertāns (24) apprecējās ar mīļoto sievieti Annu, taču tagad noskaidrojies, ka decembrī viņš kļuvis arī par tēti.

Sociālajos tīklos latviešu basketbolists publicējis vairākus kadrus, pēc kuriem kļuva skaidrs, ka viņš kļuvis par tēti meitai vārdā Mila.

Pie vienas no fotogrāfijām ar Milu Bertāns atklāj, ka mazulīte nākusi pasaulē 10. decembrī, piebilstot, ka ļoti mīl savas ģimenes sievietes. "Diena, kad mana dzīve mainījās uz labo pusi. Esmu ļoti lepns par savu sievu!" 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dāvis Bertāns (@dbertans_42) on

Savukārt Zieamssvētkos Bertāns mīļi iepozēja ar savu sieviņu, meitu un suni pie eglītes, norādot, ka "ģimene vienmēr ir pirmajā vietā".

"Priecīgus Ziemassvētkus! Nevajag dāvanas, kad man ir viss šis!" sportists rakstīja pie kopbildēm.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dāvis Bertāns (@dbertans_42) on

Pēc meitiņas nākšanas pasaulē Bertāns izlaida pāris basketbola mačus, lai būtu kopā ar ģimeni. To, ka Bertānam ir bijis ģimenes pieaugums, apstiprināja arī "San Antonio Express News" basketbola apskatnieks Džefs Makdonalds.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu