Ronaldu statujas kājstarpes zona izraisa milzu interesi tūristu vidū

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ronaldu statuja
Ronaldu statuja Foto: Reuters/ScanPix

Portugāļu futbolista Krištianu Ronaldu statujas kājstarpes zona pēdējā laikā izraisa milzu interesi, jo nevar nepamanīt noberzto laukumu uz sportista šortiem, vēsta portāls Daily Mail.

Statuja ir liels tūristu apskates objekts Portugāles pilsētā Funšalā. Statuja tika atklāta 2014.gadā, tā ir kalta no bronzas. Taču pēdējā laikā statuja tiek apskatīta futbolista kājstarpes zonas dēļ. Daudzo pieskārienu dēļ šī zona īpaši izceļas uz statujas fona.

Tieši šis ir viens no iemesliem, kādēļ pēdējā laikā lielas cilvēku plūsmas dodas apskatīt 800 kg smago skulptūru. 

Kāda tūriste publicējusi bildi, satverot futbolista statujas intīmo zonu. 

Kāds tūrists vārdā Džons Rodžerss pozēja pie fotogrāfijas, turēdams futbolista statujas roku. Nedaudz vēlāk viņš pamanīja to, ka sportista šorti īpaši izceļas. 

"Es tikai gribēju nosūtīt bildi ar futbolistu savai ģimenei. Tiklīdz to nosūtīju, visi sāka smieties. Viņi nevarēja nepamanīt labi noberzto laukumu starp kājām," stāsta Rodžerss.

Un Rodžersam nevar nepiekrist, jo futbolista statujas kājstarpe pamatīgi izceļas ar savu spīdumu.  

"Manuprāt, tas ir jautri. Nezināju, ka viņu ir iespējams aizskart noteikumu pārkāpumu zonā. Nedaudz vēlāk arī sapratu, ka viņš taču ir uzvarējis vairākus "Golden Balls" titulus kā spēlētājs. Iespējams tas nav nejauši," smejoties atzīst Rodžerss. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu