Interneta hits: latviešu blogeris pārģērbjas par IKEA darbinieku un notirgo skapi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Pašmāju blogeris Armands Jaunzems pārsteidzis sava "Youtube" kanāla sekotājus ar drosmīgu video - puisis uzvilcis IKEA darbinieka formas tērpu un devies uz veikalu izmēģināt spēkus pārdošanā. No šī veikala gan viltus darbinieks ātri vien izraidīts, bet tas neatturēja blogeri turpināt eksperimentu. Noskaties video!

Video: Interneta hits: latviešu blogeris pārģērbjas par "IKEA" darbinieku un notirgo skapi

Armands stāsta, ka viņu pārsteiguši draugi no radošās reklāmas aģentūras "Rocketship Network", kuri uzaicinājuši ciemos un pasnieguši dāvanu: "Dāvanā bija IKEA kostīms. Nonācu pie idejas - izveidot Latvijas sabiedrībā vēl neredzētu video klipu."

"Centos vērst uzmanību uz to, cik viegli un ātri iespējams maldināt cilvēkus dažādās publiskās vietās."

Jaunajā IKEA darbinieka tērpā Armands devās uz veikalu, taču eksperiments ātri vien beidzās: "Filmēšanas laikā, aptuveni 10 minūšu laikā, pienāca IKEA personāls un lika manīt, ka turpināt filmēt bez saskaņošanas ir aizliegts. Mūs izveda laukā cauri apsargu postenim."

"Zināju, ka video skatītāji būtu neapmierināti ar īso materiālu, tādēļ tālāk devāmies uz "Jysk" veikalu, kas pēc koncepta atbilst IKEA," atklāj blogeris. "Tādā veidā sākotnējo joku izdevās pārvērst par dubultu joku."

Video blogeris arī mēģinājis par savu darbu "Jysk" veikalā nopelnīt atlīdzību:

"Peso, diemžēl, man nopelnīt tā arī neizdevās, lai gan jāmin, ka iemācījos saskrūvēt "Jysk" skapīšus par baltu velti."

"No mana skatu punkta, interesantāk likās filmēties IKEA telpās, jo šī vieta sniedza milzu adrenalīnu - mūsu darbinieku tērpi bija vizuāli atšķirīgi. Taču "Jysk" darbinieki bija laipnāki un atvērtāki manām izdarībām un pat sniedza iespēju pastrādāt." 

Armands Jaunzems atklāj, ka arī turpmāk viņa "Youtube" un "Instagram" kanālos var sagaidīt dažādus amizantus video: "Esmu jauns mākslinieks, kurš vēlas dot savu pozitīvismu uz āru, ik dienu!"

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu