Pašmāju interneta hits: Latvijā atrasts "ideālais vīrietis"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: pexels.com

Ideāls vīrietis - lai gan varētu šķist, ka tādu pasaulē nav nemaz tik daudz, turklāt katram priekšstats par šo vārdu salikumu atšķiras, kādai interneta lietotājai tādu ir izdevies atrast. Turklāt tepat Latvijā. 

Latviete vārdā Līga sociālajā tīklā Facebook publiskoja pavisam jauku skatu, kurš uzņemts kādā no Latvijas kafejnīcām. 

Kā pie fotogrāfijas rakstīja sieviete, viņa tikko redzējusi "ideālo vīrieti".

"Meitenes, viņš pastāv! Meitas rotaļlieta džinsu aizmugurējā kabatā, rokās puķes un prosecco, paceļ bērnu un jautā, kādas kūkas šovakar nest mammai," rakstīja sieviete, piebilstot, ka redzētais viņai radījis vēlmi ģībt. 

Tikko redzēju Ideālo Vīrieti! Meitenes, viņš pastāv! 1)meitas rotaļlieta džinsu aizmugurējā kabatā 2)rokās puķes un prosecco 3)paceļ bērnu un jautā, kādas kūkas šovakar nest mammai #esģībstu

Posted by Liga Piff on Pirmdiena, 2019. gada 14. janvāris

Fotogrāfija nekavējoties kļuva par interneta hitu - ar to jau ir dalījušies teju 1000 cilvēku, turklāt sievietes nebeidz vien pie uzņemtā kadra atstāt savus komentārus un versijas par to, kurš tad varētu būt šis ideālais vīrietis. 

"Suga tuvu izmiršanai. Paldies tām vīramātēm, kas tādus vīrus izaudzinājušas," pie foto rakstīja kāda interneta komentētāja, citām dāmām pie ieraksta atzīmējot savus izredzētos un jokojot, ka viņi "nav tik ideāli kā attēlā redzamais kungs". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu