Kaimiņš varētu rosināt no "KPV LV" frakcijas izslēgt Gobzemu (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Artuss Kaimiņš
Artuss Kaimiņš Foto: Ieva Leiniša/LETA

Viens no "KPV LV" līdzpriekšsēdētājiem Artuss Kaimiņš varētu rosināt no partijas Saeimas frakcijas izslēgt Aldi Gobzemu un citus deputātus, kuri neatbalstīja Krišjāņa Kariņa valdību, vēsta raidījums "TV3 Ziņas".

Kaimiņš "TV3 Ziņām" nenoliedza, ka šāds jautājums varētu būt skatīts nākamtrešdien partijas Saeimas frakcijas darba kārtībā.

» Gobzems: Esmu apņēmies liecināt pret Kaimiņu

Partija tad lemšot par to, kā darboties tālāk, ņemot vērā atšķirīgo balsojumu par Kariņa valdību un Gobzema publiski paustajiem pārmetumus Kaimiņam par, iespējams, pretlikumīga finansējuma pieņemšanu no ar Šveices advokāta Rūdolfa Meroni saistītiem cilvēkiem.

» Kaimiņš piedāvā Kariņam neņemt valdībā Gobzemu

"Redzēsim, bet šī situācija ir absolūti abnormāla," atklāja Kaimiņš.

Otrs "KPV LV" līdzpriekšsēdētājs Atis Zakatistovs, ar kuru Kaimiņam arī nav tās labākās attiecības, atzina, ka deputātiem ir uzdots līdz svētdienai iesniegt priekšlikumus, kā krīzē esošajai partijai darboties tālāk.

Taču, pēc viņa teiktā, izšķiroši lēmumi tiks pieņemti februārī, kad notiks "KPV LV" kongress.

"Mēs gaidīsim līdz kongresam. Ar to nevajag manipulēt. Tā ir augstākā lēmējvara, un kongress arī lems, kāda ir partijas nākotne," atzina Zakatistovs.

Visticamāk, amats Saeimā būs jāzaudē vairākiem "KPV LV" frakcijas biedriem, tostarp trešajai partijas līdzpriekšsēdētājai Lindai Liepiņai, kura vada Pieprasījumu komisiju.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu