Pirmdienas horoskops: 28. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: REX/Vida Press

Horoskops pirmdienai, 28. janvārim.

AUNS Problēmas var radīt saskarsme ar augstākstāvošajiem. No tavas puses vēlams ieturēt savaldīgāku nostāju, atturēties no asiem izteicieniem un augstprātības. Šobrīd labāk veiksies individuālās aktivitātes.

VĒRSIS Nāksies pievērst lielāku uzmanību saimnieciskiem jautājumiem, kārtot tehniskus sarežģījumus. Taču neskatoties uz ikdienišķajiem kavēkļiem, tu spēsi saglabāt nosvērtību un praktisku pieeju lietām.

DVĪŅI Saskarsmē ar kolēģiem valdīs draudzīga, nepiespiesta gaisotne. Tu spēsi izpalīdzēt apkārtējiem ar vērtīgiem padomiem, pie nepieciešamības, sniegt arīdzan psiholoģisku, morālu atbalstu.

VĒZIS Vajadzēs būt enerģiskam, maksimāli koncentrēties tiešajiem pienākumiem. Nav izslēgts, var nākties risināt jautājumus ar valsts iestādēm, kontroles institūcijām. Mīlas lietās šodien smaidīs veiksme.

LAUVA No rīta būsi nedaudz gauss, tev būs nepieciešams laiks, lai iejustos ierastajā darba ritmā. Pēcpusdienā esi gatavs nelieliem pārsteigumiem. Nav izslēgts, tev nāksies uzņemties jaunus pienākumus.

JAUNAVA Ar ikdienas darbiem palīdzēs tikt galā tev raksturīgais apzinīgums un punktualitāte. Pilnīgi iespējams, gribot negribot vari kļūt par sava darba kolektīva neformālo līderi. Vakars solās būt romantisks.

SVARI Pratīsi rast nestandarta risinājumus ikdienišķiem jautājumiem, padarīt savu darba soli nedaudz interesantāku, aizraujošāku. Šis var būt zīmīgs brīdis tiem, kuri saistīti ar masu medijiem, mākslas pasauli.

SKORPIONS Tev varēs uzticēt sarežģītus pienākumus, jo alksi pēc sava veida izaicinājumiem, jaunām virsotnēm. Galvenais, nepārslogo sevi garīgajā plānā, centies neiedzīvoties nervu pārslodzēs.

STRĒLNIEKS Būsi pats jautrības iemiesojums, ap tevi kūsās dzīve. Kāds no kolēģu vidus var kļūt par tavu draugu vai arī izteikt savas simpātijas, apbrīnu. Dienas izskaņā esi piesardzīgs pie stūres.

MEŽĀZIS Zināmas problēmas var sagādāt nesaprašanās ar kolēģiem. Centies būt atvērtāks pret viņiem, bet vienlaikus atturēties no dzēlīgām piezīmēm. Kopumā laiks vairāk piemērots individuālam darbam.

ŪDENSVĪRS Nav izslēgti sarežģījumi materiālajā plānā, taču tu spēsi kaut kā izgrozīties un mazināt radušās problēmas. Zvaigznes iesaka atturēties no kredītsaistību uzņemšanās un tieslietu kārtošanas.

ZIVIS Centies noskaņot sevi uz pozitīvas nots, tad arī diena paies lieliskā garā. Tiekoties ar sadarbības partneriem, nekļūsti pārlieku emocionāls, vairāk balsties uz lietišķo mērķi, centies būt pārliecinošāks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu