Videls: Vēl neesmu 100% gatavs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Līnuss Videls
Līnuss Videls Foto: Paula Čurkste/LETA

Uzvaru nesošos vārtus gūstot zviedram Līnusam Videlam, Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 2:1 pagarinājumā pieveica Maskavas "Spartak". Pats Videls pēc spēles atzinis, ka vēl nejūtas pilnībā gatavs, taču ir priecīgs par izcīnītājiem diviem punktiem, vēsta Rīgas kluba mājas lapa. 

Rīgas "Dinamo" sastāvā izcēlās Mārtiņš Dzierkals un Videls, kuram šis bija atgriešanās mačs. Traumas dēļ viņš nebija spēlējis kopš 8.janvāra.

Pēc spēles Videls sniedza savu komentāru par aizvadīto cīņu.

"Patiesībā vēl neesmu gatavs uz 100%. Uzvarējām spēli, kā arī iemetu izšķirošo golu, tādēļ sajūtas ir lieliskas. Šī uzvara ir ļoti svarīga mums, jo mēs turpinām cīņu par mūsu mērķi - izslēgšanas spēlēm," atzina Videls. 

Pēc šī mača rīdziniekiem būs divi mači izbraukumā pret Rietumu konferences pastarītēm Minskas "Dinamo" un Bratislavas "Slovan". Savukārt izlašu pārtraukumā Latvijas komanda viesos tiksies ar Lielbritānijas valstsvienību.

Rīdzinieki izbraukumā devās ar rezultatīvo Videlu sastāvā, taču viņš šajos mačos vēl nespēlēja. Tāpat nespēlēja uzbrucējs Rihards Marenis, kā arī iepriekš savainotie Koltons Gilīss un Gunārs Skvorcovs.

"Dinamo" un "Spartak" komandas savā starpā spēkojušās 28 reizes, rīdziniekiem izcīnot 16 uzvaras. Šosezon četrās savstarpējās spēlēs katra vienība guvusi pa divām uzvarām.

Rīgas "Dinamo" ar 54 punktiem 55 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet Maskavas "Spartak" ar 61 punktu 55 cīņās ir sestā.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kas rīdziniekiem bija neveiksmīgākā kluba vēsturē, sastāvā notikušas ļoti būtiskas izmaiņas, jo pirmo reizi vienības vēsturē tās sastāvā pašlaik ir 11 leģionāri. Pilnībā nomainījusies vārtsargu līnija, kā arī ierindā palikuši vien trīs aizsargi no iepriekšējās sezonas.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus "Dinamo" palikusi bez izslēgšanas turnīra.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu