Videls: Mēs spēlējām briesmīgi (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Līnuss Videls
Līnuss Videls Foto: Zane Bitere/LETA

Rīgas "Dinamo" zviedru uzbrucējs Līnuss Videls, pēc zaudējuma Bratislavā pret “Slovan”, kritiski vērtēja komandas sniegumu, vēsta kluba mājas lapa. 

“Šis rezultāts ir apkaunojošs. Mēs spēlējām briesmīgi. Pretiniekam bija tikai trīs maiņas, viņiem nav iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs. Neskatoties uz to, “Slovan” bija par mums ātrāki, viņi vairāk strādāja, centās. Likās, ka viņi grib iekļūt play-off, nevis mēs. Tā nedrīkst būt. Man ir kauns par savu un komandas spēli šovakar.”

Videls arī uzsver, ka komanda izpildīja pārāk maz metienu pa pretinieku vārtiem. “Mums bija 19 metieni pa vārtiem, bet pēc divām trešdaļām bija tikai 11. jā, kaut ko viņi nobloķēja, bet kopumā mēs neko neizdarījām. Šī bija viena no svarīgākajām spēlēm. Rezultāts ir ļoti, ļoti slikts.”

Foto: LETA

Neskatoties uz piedzīvotajiem pēdējiem diviem zaudējumiem, "Dinamo" uzbrucējs uzskata, ka vienībai joprojām ir iespējas tikt ilgi kārotajās izslēgšanas spēlēs.  

“Mums joprojām ir iespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs. Paši situāciju esam izveidojuši ļoti sarežģītu. Mums ir jāuzvar četras, piecas atlikušās spēles un varam uz kaut ko cerēt. Jā, tas nebūs viegli. Bet mēs to varam. Ir jāatvēsina galva un ar pilnu jaudu jāiet katrā mačā, sevi nesaudzējot.”

Rīgas "Dinamo" šīs izbraukuma tūres pirmajā mačā sestdien ar 1:3 piekāpās Minskas "Dinamo", zaudējot svarīgus punktus cīņā par pirmo astoņnieku. Savukārt pēc šodienas spēles Latvijas klubam sāksies izlašu pārtraukums, tomēr arī tajā būs spēles, jo 6.februārī komanda Koventri pilsētā spēkosies ar Lielbritānijas izlasi, kas gatavojas pasaules čempionātam elites divīzijā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu