Skulme publiski kaunina nelabvēļus; Kivičs vēlas tikties un izrēķināties ar vienu no viņiem (41)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook/ Liene Skulme

Saviem nelabvēļiem atriebties izlēmusi sabiedrības dāma Liene Skulme - viņa sociālajā tīklā Facebook ceturtdienas vakarā izveidojusi rubriku, kurā publiski kaunināja negatīo komentāru autorus, ievietojot viņu fotogrāfijas. 

Ierakstus viņa nodevēja par rubriku ar nosaukumu "Kļūsti slavens", kā arī pievienoja tiem tēmturi #proudtobelatvian (lepna būt par latvieti). 

Publicētas tika to personu bildes, kuras komentāros kritizēja viņas un mūziķa Andra Kiviča attiecības. Skulmes aktivitāte izraisīja īstu diskusiju vētru - kamēr vieni rakstīja, ka šāda rīcība liks visiem "skaļajiem bļāvējiem" saprast savu rīcību, citi dusmojās, ka bez viņu atļaujas ir pārpublicētas viņu un viņu radinieku bildes, kuri notiekošajā nav iesaistīti.

Aizstāvēt mīļoto metās arī Kivičs, pieprasot tikšanos ar kādu komentāru autoru. Vīrietis gan nenobijās un Kivičam piedāvāja tikšanās laiku, taču Kivičs paziņoja, ka tajā dienā netiek, tādēļ vēlas tikties citā laikā. 

"Tu PUBLISKI esi izrādījis necieņu manam vismīļākajam cilvēkam pasaulē, tāpēc es labprāt tevi satiktu. Savā paurī tu vari domāt visu iespējamo, bet ja tu to dari publiski, tev par to būs jāatbild. Pa muti nedošu, bet pazemosim mēs tevi pēc pilnas programmas, Galvenais tagad paliec īsts varonis un neskrien pie komandas biedriem sūdzēties. Uzraksti vietu un laiku," paziņoja Kivičs. 

Pēc tam viņš vīrietim atklāja, ka šobrīd par viņu tiek filmēta dokumentālā filma, un viņš vēlas, lai negatīvo komentāru autors tajā piedalās. Tiesa, vīrietis par Kiviča izgājieniem uzjautrinājās. 

Nākamajā dienā visi kauninošie ieraksti no Skulmes Facebook tika dzēsti. 

Skulme jau iepriekš par to, ka nelepojas būt par latvieti, dalījās pārdomās sociālajā tīklā Twitter, atklājot savas sajūtas par latviešiem un pret viņu un Kiviču vērsto kritiku. 

"Kad pelēkā ļaužu masa aiz neko darīt apgāna citus internetā, es vēl neko nesaku, bet, kad dāmas ar skaļiem uzvārdiem, kas vadījušas valsti vai citādi ietekmē sabiedrību, rupji gānās par to, kas uz viņām neattiecas, iejūtoties Dieva vietā, man diemžēl kļūst kauns, ka esmu latviete. Kad es šķīros, manai jaunākajai meitai bija divi gadi. Viņas man ir trīs, un es sāku dzīvi no sākuma 33 gados. Nečīkstēju, smagi strādāju, audzināju bērnus, nekad neapgānīju publiski bērnu tēvu, neizspiedu naudu un nespļāvu sejā tam, kurš mūs vienmēr apgādājis. Tas tā, mazai atkāpei," vēstīja Skulme. 

Komentāri (41)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu