Uzsprāgstot elektroniskajai cigaretei, Teksasā bojā iet vīrietis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Elektroniskā cigarete; ilustratīvs foto.
Elektroniskā cigarete; ilustratīvs foto. Foto: Reuters/ScanPix

Elektroniskās cigaretes sprādziena rezultātā ASV, Teksasas pavalstī, bojā gājis kāds 24 gadus vecs vīrietis, vēsta raidorganizācija BBC.

Negadījums notika 27. janvārī autostāvvietā pie elektronisko cigarešu veikala. 

Kad bojāgājušais vīrietis vārdā Viljams Brauns iedarbināja elektronisko cigareti, uzsprāga ierīces baterija un metāla šķembas ietriecās viņa sejā un kaklā, pārplēšot vitālu artēriju.

Veikala īpašnieki ievēroja vīrieti asiņojam savā mašīnā un tūliņ izsauca ātro palīdzību.

"Ārsti veica rentgenuzņēmumu un ieraudzīja, ka metāla gabals iestrēdzis [artērijā], kas piegādā asinis smadzenēm," medijam "WFAA News" pastāstīja vīrieša vecmamma Alise Brauna.

Vēl viņa atklāja, ka viņas mazdēlam pēc pāris nedēļām būtu palikuši 25 gadi. "Tas ir tik briesmīgi," teic mirušā vīrieša vecmamma. "Viņš varēja sasniegt tik daudz." 

Acīmredzot, ārsti nespēja izņemt iestrēgušo metāla gabalu. Divas dienas vēlāk vīrietis nomira slimnīcā no insulta.

Pēc profesijas Viljams Brauns bija elektriķis un nemaz nesmēķēja, atklāja vecmamma. Elektronisko cigareti viņš izmēģināja pirmoreiz.

Līdz šim ASV reģistrētas vismaz vēl viens šāds nāves gadījums. Taču nestabilas elektronisko cigarešu baterijas atbildīgas par simtiem, varbūt pat tūkstošiem līdzīgu negadījumu, vēsta BBC.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu