Arī šonedēļ Baltijas valstu galvaspilsētās mainīgas degvielas cenas (1)

Inforgrafika
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Baltijas valstu galvaspilsētās arī aizvadītajā nedēļā bija novērojamas atšķirīgas degvielas cenu tendences. Kamēr Rīgā tās joprojām nav mainījušās, Tallinā tās pieaugušas, bet Viļņā - sarukušas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, kam sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā. Arī augstākā cena dīzeļdegvielai bija Tallinā, bet zemākā cena - Viļņā.

Rīgā jau piekto nedēļu pēc kārtas "Circle K" degvielas uzpildes stacijās degvielas cenas bijušas stabilas, un arī šajā piektdienā kā litrs 95. markas benzīna, tā dīzeļdegvielas maksāja 1,194 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95. arkas benzīna cena "Circle K" degvielas uzpildes stacijās samazinājusies par 2,8% un bija 1,05 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritusies par 1,4% - līdz 1,049 eiro par litru.

Vienlaikus Tallinā 95.markas benzīna cena pieaugusi par 0,8% - līdz 1,299 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena – par 1,5% un bija 1,339 eiro par litru.

Autogāzes cena visās trijās Baltijas valstu galvaspilsētās arī šonedēļ nav piedzīvojusi svārstības. Rīgā tā joprojām maksā 0,605 eiro, Tallinā - 0,629 eiro, bet Viļņā - 0,493 eiro par litru.

 
Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu