Sestdienas horoskops: 16. februāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops sestdienai, 16. februārim.

AUNS Ja biji iecerējis sagādāt ģimenei kādu pārsteigumu, tad zini – tagad tam ir īstais brīdis! No savas puses vēlēsies redzēt tuvinieku sejās smaidus, gandarījumu. Otrā pusīte tev noteikti atdarīs par to!

VĒRSIS It visā vēlēsies noteikt savu toni, taču partnerim nebūt nepatiks šāda izturēšanās maniere. Gribi negribi, nāksies vien pielāgoties otrajai pusītei, tā sakot, rast zelta vidusceļu un dzīvot saticībā.

DVĪŅI Otrā pusīte vēlēsies sev pastiprinātu uzmanību, kuru centīsies arī sniegt. Šodien vislabāk ar mīļoto sapratīsies tie Dvīņi, kuriem ar partneri ir kopīgs vaļasprieks vai profesionālās intereses.

VĒZIS Gūt saskaņu attiecībās ar mīļoto būs grūti. Šobrīd vislabāk laiku pavadīt katram savā nodabā, necensties otram ko uzspiest. Varbūt ir vērts doties uz sporta zāli vai baseinu, uzlabot savu fizisko formu.

LAUVA Diena var paiet ļoti aktīvā noskaņā. Iespējams, vakarā knapi spēsi nostāvēt uz kājām, vēlēsies tik vien kā ātrāk doties pie miera. Mīlas dzīvē nav izslēgti nelieli greizsirdības uzplaiksnījumi.

JAUNAVA Rīta pusē dodies vien tuvāk pie dabas, tādējādi izvēdinot galvu no ikdienas problēmām. Pēcpusdiena būs piemērota, lai kopīgi ar otro pusīti apspriestu nākotnes plānus, risinātu attiecību jautājumus.

SVARI Lai aizmirstu visu, kas skar darbu, pienākumus, tev būs nepieciešama kārtīga ballīte. Kāds to īstenos draugu lokā, savukārt cits nolems apmeklēt masu izklaides pasākumu. Esi prātīgāks ar alkoholu!

SKORPIONS Nav izslēgts, mājinieki sarūpēs lielisku atpūtu. Tev nebūs jādomā nedz par mājas saimnieciskajiem darbiem, nedz citiem ikdienišķiem momentiem, varēsi vienkārši ļauties dzīves baudīšanai.

STRĒLNIEKS Labprāt pacelsi cepuri un dosies kurp acis rāda. Šodien var būt raksturīga kāre pēc piedzīvojumiem. Taču šajā sakarā nevajadzētu pārspīlēt, galējības noteikti ne pie kā laba nenovedīs!

MEŽĀZIS Diena var nest sev līdzi gan jautrus atgadījumus, gan zināmus sarūgtinājumus. Daudz kas būs atkarīgs no tā, kādā kompānijā nolemsi pavadīt brīvdienu. Šobrīd nevajadzētu aizņemties vai aizdot naudu.

ŪDENSVĪRS Saskarsme ar mājiniekiem būs atkarīga no tavas spējas pieņemt tuvinieku vājības, rakstura untumus. Komunicējot ar atvasītēm, vispiemērotākā būs draudzīga, pretimnākoša attieksme.

ZIVIS Vari apciemot tuviniekus vai uzņemt viņus pie sevis. Šodien sirdī valdīs bezrūpība un draudzīgums, kas padarīs tevi par gaidītu jebkurā kompānijā. Kāds Zivju zīmes pārstāvis redzēs zīmīgu sapni!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu