"Nudien stulbs joks!" Pie Solsberī katedrāles izkārts Krievijas karogs (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lee Martin/Twitter

Svētdien, 17. februārī, īsu brīdi uz stalažām pie Solsberī katedrāles izkārts Krievijas karogs, vēsta raidorganizācija BBC.

Strādnieki pamanīja karogu svētdienas rītā.

Vietējās pašvaldības pārstāvis Džons Glens karoga izkāršanu raksturoja kā "stulbu joku", ņemot vēra incidentus ar indi "Novičok" pērn.

Uzbrukuma mērķi bija kādreizējais krievu dubultaģents Sergejs Skripaļs un viņa meita Jūlija. Kontaktā ar indi nonāca arī kāda sieviete no tuvējās Eimsburī pilsētas, kā rezultātā viņa gāja bojā.

Savukārt pērn jūnijā Dons Sturdžess un Čārlijs Rovlijs ar bīstamo vielu saskārās pilsētas parkā. 8. jūlijā Dons Sturdžess slimnīcā gāja bojā.

"Tā ir necieņas izrādīšana un tikai sanikno vietējos iedzīvotājus [..], pie tam 4. martā apritēs incidenta gadskārta," pauda viens no aculieciniekiem Martins Lī.

Vietējā policija nesteidzas paust, ka būtu veikts kāds likumpārkāpums, un turpina pētīt novērošanas kameru ierakstus.

» "Bellingcat" identificē trešo aizdomās turamo Skripaļa lietā

Krievija vienmēr noliegusi savu iesaisti uzbrukumā Skripaļiem, taču Lielbritānijas premjerministre Terēze Meja paudusi pārliecību par pretējo.

Fotogalerija: Izmeklēšana Solsberijā Skripaļa indēšanas lietā

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu