Kučerovs atzīts par NHL nedēļas spožāko zvaigzni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ņikita Kučerovs
Ņikita Kučerovs Foto: AP/LETA

Tampabejas "Lightning" uzbrucējs Ņikita Kučerovs atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, ziņo turnīra rīkotāji.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Sentluisas "Blues" uzbrucējam Vladimiram Tarasenko, bet par trešo labāko atzīts Pitsburgas "Pegnuins" centra uzbrucējs Sidnijs Krosbijs.

Kučerovs aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs guva trīs vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles, kamēr "Lightning" savu uzvaru sēriju pagarināja līdz pieciem mačiem. Nedēļas pirmajās divās spēlēs krievu uzbrucējs katrā guva vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles.

Pašlaik 25 gadus vecais uzbrucējs šosezon 59 spēlēs guvis 27 vārtus un veicis 67 rezultatīvas piespēles, ar 94 punktiem būdams ražīgākais spēlētājs līgā. Tāpat viņš guvis visvairāk punktu vairākumā, izceļoties ar 11 vārtiem un 26 rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr Kučerova tautietis Tarasenko četrās spēlēs guva četrus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles, kamēr "Blues" uzvaru sēriju pagarināja līdz desmit spēlēm, kas ir komandas rekords. Nedēļas pirmajā mačā krievu uzbrucējs ceturto reizi karjerā atzīmējās ar trim rezultatīvām piespēlēm.

Iepriekšējā nedēļā viņš pārsniedza 400 punktu robežu NHL, kur 478 spēlēs guvis 204 vārtus un veicis 197 rezultatīvas piespēles. Šosezon 27 gadus vecais uzbrucējs 57 spēlēs guvis 26 vārtus un veicis 25 rezultatīvas piespēles, bet pēdējos 12 mačos viņam ir 11 vārti un 11 piespēles.

Savukārt Teodora Bļugera komandas biedrs Krosbijs četrās spēlēs guva divus vārtus un veica astoņas rezultatīvas piespēles, kamēr "Penguins" svinēja trīs uzvaras. Trijās no četrām spēlēm 31 gadu vecais kanādietis iekrāja pa trim punktiem, tajā skaitā pret "Penguins" principiālo pretinieci Filadelfijas "Flyers", pret kuru karjeras laikā 65 spēlēs guvis 40 vārtus un veicis 57 rezultatīvas piespēles.

Šosezon Krosbijs 56 spēlēs guvis 25 vārtu un veicis 47 rezultatīvas piespēles, kas NHL viņam dod astoto vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Sesto sezonu pēc kārtas viņš iekrājis vismaz 70 punktu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu