Bens ar diviem vārtiem palīdz "Stars" pārtraukt "Blues" 11 uzvaru sēriju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Divus vārtus gūstot komandas kapteinim Džeimijam Benam, Dalasas "Stars" ceturtdien pārtrauca Sentluisas "Blues" 11 uzvaru sēriju Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.

"Stars" savā laukumā svinēja uzvaru ar rezultātu 5:2 (0:0, 4:2, 1:0).

""Blues" ir laba komanda. Saprotu, kāpēc viņi uzvarēja 11 spēlēs pēc kārtas. Atradām veidu, kā likt viņiem spēlēt otrā numura lomu, izcīnot uzvaru un tiekot pie diviem svarīgiem punktiem," teica Bens.

11 uzvaras pēc kārtas bija "Blues" komandas rekords.

Citā mačā savus 650.vārtus NHL guva krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins, kurš palīdzēja Stenlija kausa ieguvējai Vašingtonas "Capitals" viesos ar 3:2 (0:0, 2:0, 1:2) pārspēt Toronto "Maple Leafs".

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcers pārstāvētā Otavas "Senators" komanda ceturtdien viesos ar 0:4 (0:2, 0:2, 0:0) piekāpās Ņūdžersijas "Devils" hokejistiem.

"Sauso" uzvaru "Devils" vārtos izcīnīja vārtsargs Korijs Šneiders, kurš atvairīja visas 30 "Senators" hokejistu mestās ripas.

Tāpat ceturtdien zaudējumu cieta uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", kas viesos ar 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:0, 0:1) piekāpās NHL līdervienībai Tampabejas "Lightning".

"Lighnting" komandai uzvaras "bullīti" iemeta NHL rezultatīvākais spēlētājs Ņikita Kučerovs, kurš guva arī vienīgos vārtus pamatlaikā, tikdams pie 100.punkta sezonā.

Tikmēr otro spēli pēc kārtas izlaida vēl viens pašmāju uzbrucējs Teodors Bļugers, kura pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar 0:4 (0:3, 0:0, 0:1) piekāpās Sanhosē "Sharks" vienībai.

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 98 punktiem 62 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", kam ar 80 punktiem 61 duelī seko Bostonas "Bruins". Savukārt sestā ar 71 punktu 61 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", desmitā ar 64 punktiem 60 cīņās ir Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 49 punktiem 60 mačos ir Otavas "Senators".

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 81 punktu 60 cīņās ir Kalgari "Flames", bet 80 punkti 61 mačā ir Sanhosē "Sharks" komandai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu