Di Marija ieved Parīzes "Saint-Germain" Francijas kausa pusfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Di Marija (pa kreisi)
Di Marija (pa kreisi) Foto: EPA/Scanpix

Pateicoties diviem argentīniešu pussarga Anhela di Marijas vārtiem, Parīzes "Saint-Germain" (PSG) otrdien sasniedza Francijas kausa futbolā pusfinālu.

PSG otrdien savā laukumā ceturtdaļfināla mačā ar rezultātu 3:0 (2:0) pieveica citu Francijas augstākās līgas vienību "Dijon".

Di Marija ar diviem vārtiem izcēlās jau pirmajā puslaikā, tādējādi kaldinādams PSG uzvaru. Savukārt trešos mājinieku vārtus iesita beļģis Tomā Menjē.

PSG par Francijas kausa ieguvēju kļuvusi iepriekšējos četrus gadus. Tai joprojām šosezon ir iespēja izcīnīt vēsturiskus trīs titulus, jo tā atrodas pārliecinošā vadībā Francijas čempionātā, turklāt ir tuvu tam, lai sasniegtu ceturtdaļfinālu arī UEFA Čempionu līgā, jo astotdaļfināla pirmajā mačā ar 2:0 pieveica Mančestras "United" no Anglijas.

Vēl Francijas kausa ceturtdaļfinālā savā starpā tiksies "Stade Rennais" un otrās līgas komanda "Orleans", Lionas "Olympique" un "Caen", kā arī "Nantes" un "Vitre" no ceturtās līgas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu