Fanus izbiedē Kimas un Korntijas Kardašjanu uzpampušās sejas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kardašjanu māsas
Kardašjanu māsas Foto: AP/AFP/Reuters/EPA/Scanpix

Slavenās Kardašjanu māsas ir pazīstamas ar jaunu skaistumkopšanas tendenču izmēģināšanu, tādēļ nav pārsteigums, ka Kima un Kortniija Kardašjanas izmēģināja jaunāko sejas masku, kas radīja visai īpatnēju efektu.

Kortnija Kardašjana sociālajos tīklos dalījās ar fotogrāfiju, kurā redzama ar Kimu, abām TV pozējot ar sejai uzklātu Hanacure masku - Dienvidkorejas produktu, kuru ir iecienījusi aktrise Drū Berimora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

“Kima mani pārliecināja izmēģināt šo sejas masku, un es jūtos brīnišķīgi,” pie foto, kurā neparastā veidā redzamas abu daiļavu sejas, rakstīja Kardašjana.

Jāatzīmē, ka daudzi fani kadrā gandrīz nav māsas atpazinuši – maska abu ādu savilkusi tik cieši, ka viņas tik tikko var pasmaidīt. Daudzi norāda, ka Kardašjanu sejas izskatās pamatīgi uzpampušas.

Iepriekš Berimora bija rakstījusi, ka masku nepieciešams uzklāt ar otiņu un ļaut tai nožūt. Pēc tam maska radot sajūtu, ka tiek savilkta visa seja, bet pēc maksas nomazgāšanas seja izskatoties īpaši svaiga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu