NBA leģenda Džabars labdarības izsolē pārdevis savus čempionu gredzenus un MVP titulus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Karīms Abduls Džabars
Karīms Abduls Džabars Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) leģenda Karīms Abduls Džabars labdarības izsolē pārdevis sev piederošos čempionu gredzenus, kā arī MVP balvas, vēsta portāls "Bleacher Report". 

71 gadu vecais Džabars izsolē pārdevis četrus no saviem sešiem NBA čempionu gredzeniem, trīs MVP balvas, kā arī vēl vairākas sev piederošas relikvijas, kuras saistītas ar basketbolista panākumiem laukumā. 

Šajā izsolē Džabars nopelnīja aptuveni 3 miljonus dolāru, kurus viņš noziedoja jauniešu izglītības iestādēm. 

Karīms Abduls Džabars ir viens no sasniegumiem bagātākajiem sportistiem NBA vēsturē. Līdzās savām sešām NBA vērtīgākā spēlētāja (MVP) balvām bijušais Losandželosas "Lakers" un Milvoki "Bucks" spēlētājs 19 reizes ir piedalījies Visu Zvaigžņu spēlē, 10 reizes iekļuvis NBA simboliskajā pirmajā pieciniekā, kā arī tieši Džabars ir punktiem bagātākais visu laiku NBA basketbolists. 

Savas karjeras laikā Džabars vidēji spēlē guva 24,6 punktus, izcīnīja 11,2 atlēkušās bumbas, kā arī bloķēja 2,5 pretinieku metienus. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu