Dīzeļdegvielas cena Tallinā un Viļņā sarūk, Rīgā aug

Infografika
LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Degvielas uzpildes stacija
Degvielas uzpildes stacija Foto: Pixabay

Pagājušajā darba nedēļā Tallinā un Viļņā bija novērojams dīzeļdegvielas cenas kritums, taču Rīgā tā šonedēļ ir turpinājusi kāpt, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Dārgākais benzīns, par spīti cenu kritumam, arī šajā nedēļā bija nopērkams Tallinā, sekoja Rīga, bet zemākā benzīna cena bija Viļņā.Tāpat augstākā dīzeļdegvielas cena šonedēļ bija Tallinā, bet zemākā - Viļņā.

Rīgā nu jau ceturto nedēļu pēc kārtas degvielas cenas paaugstinājušās par 0,8%, tādējādi gan 95.markas benzīns, gan dīzeļdegviela "Circle K" degvielas uzpildes stacijās šo piektdien maksāja 1,234 eiro par litru.

Savukārt Viļņā 95.markas benzīna cena šonedēļ pieaugusi par 1,7% - līdz 1,088 eiro par litru. Vienlaikus dīzeļdegvielas cena samazinājusies pr 0,2% un bija 1,068 eiro par litru.

Tallinā "Circle K" degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena

sarukusi par 3,8% un šo piektdien bija 1,279 eiro par litru. Taču dīzeļdegvielas cena šonedēļ kritusies par 3,7% - līdz 1,299 eiro par litru.

Autogāzes cena Tallinā un Rīgā arī šajā nedēļā nav piedzīvojusi svārstības, un arī šajā pietkdienā bija attiecīgi 0,629 eiro un 0,599 eiro par litru. Bet Viļņā tā samazinājusies par 5,3% - līdz 0,509 eiro par litru.

 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu