Ķēniņš un Merzļikins NLA izslēgšanas turnīru sāk ar zaudējumiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AP/LETA

Latvijas izlases uzbrucēja Ronalda Ķēniņa un vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētās komandas sestdien ar zaudējumiem iesāka Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) izslēgšanas turnīru.

Ķēniņa pārstāvētā "Lausanne" savā laukumā ar rezultātu 1:5 (1:2, 0:1, 0:2) piekāpās vārtsarga Ivara Punnenova un uzbrucēja Riharda Melnalkšņa pārstāvētajai Langnau "Tigers", sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-1.

Ķēniņš šajā mačā uz ledus pavadīja 13 minūtes un 25 sekundes, kuru laikā vienu reizi meta pa vārtiem un tika pie neitrāla lietderības koeficienta. Viņš šajā duelī tika arī pie disciplinārsoda un 14 soda minūtēm.

Tikmēr Punnenovs ilgstoši ārstē savainojumu, kamēr Melnalksnim šosezon nav izdevies nostiprināties NLA komandas sastāvā.

Lozannas hokejisti regulārajā čempionātā finišēja trešajā vietā, kas viņiem dod tiesības nākamsezon spēlēt Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) Čempionu līgā.

Tāpat ar zaudējumu "play-off" iesāka Merzļikina pārstāvētā "Lugano", kas viesos ar 2:3 (1:2, 0:0, 1:1) atzina "Zug" pārākumu.

2018.gada Latvijas labākais hokejists Merzļikins šajā mačā atvairīja 28 no 31 pretinieku mestās ripas.

"Lugano" regulārajā čempionātā bija septītā un ceturtdaļfinālā krusto nūjas ar otro vietu ieņēmušo "Zug".

Tāpat zaudējumu sestdien cieta Latvijas speciālistu Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva vadītā "Davos", kas cīnās par vietas saglabāšanu NLA. Davosas vienība mājās ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Rapersvīles "Jona Lakers".

"Davos" atpalicēju grupā ar 51 punktu 51 spēlē ieņem trešo vietu un jau tagad skaidrs, ka tai būs jāaizvada pārspēles par vietu NLA.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu