Barselonas treneris: Ja Šmits turpinās trenēties tikpat smagi, viņš var pazaudēt draudzeni

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: fcbarcelona.com

Ja latviešu basketbolists Rolands Šmits turpinās trenēties tikpat smagi kā līdz šim, viņš var pazaudēt savu draudzeni, uzskata Spānijas granda Barselonas "Lassa" galvenais treneris Svetislavs Pešičs.

Vakar 23 gadus vecais Šmits aizvadīja karjeras rezultatīvāko spēli ULEB Eirolīgā, jo viņš iemeta desmit punktus, kamēr "Lassa" savā laukumā ar 93:64 pārspēja Grankanārijas "Herbalife" vienību.

Šmits šosezon "Lassa" sastāvā lielākoties izpelnījies simbolisku lomu.

Tiesa, komandas galvenais treneris Pešičs ir ļoti apmierināts ar latvieti un uzskata viņu par svarīgu vienības sastāvdaļu.

"Rolands burtiski dzīvo mūsu treniņbāzē. Kad vaicāju, vai Šmitam ir draudzene, viņš atbildēja apstiprinoši. Paskaidroju, ka viņš var zaudēt savu draudzeni, ja viņš katru dienu turpinās trenēties tikpat smagi," portāls "Eurohoops.net" citē 69 gadus vecā Pešiča teikto.

"Rolands ir ļoti ambiciozs basketbolists, kurš trenējas nepārtraukti. Esmu ļoti apmierināts ar viņa devumu - viņš ir ļoti svarīgs spēlētājs mūsu komandai."

Uzbrucējs šosezon ULEB Eirolīgā vidēji mačā izceļas ar 3,1 punktu un 1,3 atlēkušajām bumbām, kamēr Spānijas čempionātā viņam vidēji 4,5 punkti un 2,6 bumbas zem groziem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu