Ainars Virga nespēj sev piedot, ka nebija klāt tēva pēdējās dzīves minūtēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas rokmūziķis Ainars Virga 22. februārī piedzīvoja smagu zaudējumu - mūžībā devās viņa tēvs, ilggadējais Liepājas Jūrniecības koledžas direktors Ivars Virga. Tagad izdevumam "Vakara Ziņas" Virga atklāja, kas noticis liktenīgajā dienā. 

Pēdējā laikā bija saasinājusies Ivara Virgas veselība, un Ainars bija līdzās slimnīcā, lai viņu atbalstītu. Ir pagājis mēnesis kopš tēva nāves, tomēr Ainars joprojām nespēj sev piedot, ka tieši šajā liktenīgajā dienā uz īsu brīdi bija izlēmis doties prom no Liepājas slimnīcas.

"Es tikai biju aizgājis uz desmit minūtēm. Un ļoti nožēloju, ka nebiju klāt tajā brīdī, kad viņam bija pēdējais elpas vilciens. Es nepaspēju pateikt tētim pēdējo reizi, ka viņu mīlu. Es mīļiem cilvēkiem saku to katru dienu. Arī tētim ļoti bieži teicu, ka viņu mīlu," atklāj Virga. 

Ivars Virga aizgājis aizsaulē 83 gadu vecumā. "Slimības samijās kopā ar vecumu. Izvadīšana notika 2. martā no Liepājas Latviešu biedrības nama. Tēti apbedījām Liepājas Centrālajā kapsētā. Bija ieradušies draugi, mūziķi un tuvinieki. Mūziķi muzicēja."

2016. gadā Ainars radīja dziesmu "Kā kuģis (Dēls tēvam)", kas ir īpašs mūziķa veltījums Ivaram. Dziesmas uzņemtajā emocionālajā videoklipā filmējās arī pats Ivars Virga ar sievu Birutu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu