Noskaidrots, kuras ir vissportiskākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere /LETA

Sasniegt panākumus jebkurā sporta veidā prasa piepūli, kas apvieno disciplīnu, cītību, darbaspējas, ambiciozitāti. Vēl noteikti noderēs arī motivācija un labs treneris. Taču, kāda saistība ir sportiskumam un Zodiaka zīmēm? Ar novērojumiem dalījušies astrologi, vēsta "Fabiosa". 

Auns

Stūrgalvīgie Auni darīs visu, lai būtu "augstāk, ātrāk, stiprāk". Auni ir gatavi pārvarēt jebkuras barjeras. Ar tādu cīņassparu apveltītajiem Auniem nereti gadās arī traumas, līdz pat tik nopietnām, ka no sporta nākas atvadīties. 

Vēzis

Lai arī Vēži parasti nav īpaši sociāli aktīvi, savu enerģiju viņi bieži liek lietā sportā, tāpēc nereti arī tiek pie rekordiem dažādās sacensībās. Visbiežāk Vēžiem patīk individuālie sporta veidi, secinājuši astrologi. 

Skorpions

Azartiskie Skorpioni mīl sacensties un sasniegt savus mērķus, tāpēc sportā tie jūtas īpaši labi, ja sasniedz cerētos rezultātus. 

Tāpat ir arī Zodiaka zīmes, kuras neesot īpaši sportiskas, piemēram, Vērši un Dvīņi. Viņu vēsā attieksme pret sportu gan nenozīmējot, ka viņiem noteikti būs slikta figūra, tomēr ar īpašu staltumu arī šīs Zodiaka zīmes neizceļoties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu