Cik lielas summas par dalību skandalozajos Krievijas TV šovos saņem to dalībnieki? (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/ malakhov007

Skandalozi sarunu šovi un raidījumi ir vienas no iecienītākajām TV pārraidēm Krievijā. Visi sarunu šovi cenšas katrā sērijā atrast īpaši delikātu tēmu, lai studijas varoņiem radītu iemeslus asām diskusijām. Lai sasniegtu vēlamos reitingus, kanāli ir gatavi tērēt naudu - izrādās, ka ne tikai kanāla darbinieki, bet gandrīz visi, kas redzami ekrānā, saņem naudu par filmēšanos šovos.

Gan vienkāršie iedzīvotāji, gan popzvaizgnes atklāti ir ieminējušās visai pasaulei par saņemtajiem honorāriem, tādēļ apkopots saraksts ar to, cik aptuveni saņem populārāko Krievijas TV šovu varoņi.

"Пусть говорят!" ("Lai runā!")

Dalībinieki par filmēšanos vienā no Krievijā populārākajiem sarunu šoviem nesaņem pārāk daudz - viss esot atkarīgs no varoņa. Visiežāk tie ir provinces cilvēki, kuriem trūkst naudas braucienam un dzīvesvietai. Īpaši drosmīgie var rēķināties ar 200-270 eiro lielu honorāru, taču 270 eiro tiek tikai īpašiem viesiem, kas zina, kā kameras priekšā veidot skandālus. Pēc vairākām sērijām ar Dianu Šuriginu klīda baumas par to, ka viņai tika samaksāti aptuveni septiņi tūkstoši eiro, lai gan līdz šim ne pati dalībniece, ne viņas ģimene to nav apstiprinājušas. Savukārt citas Krievijas zvaigznes ir atzinušas, ka kanāla vadība centusies piedāvāt paprāvas summiņas par dalību, taču piedāvājumi esot noraidīti.

"Дом-2" ("Māja-2")

Šovā, kas TV ekrānos bijis jau 13 gadus, viss esot atkarīgs no dalībnieka. Šovs ir īpaši pazīstams ar saviem skandāliem, kautiņiem un strīdiem. Piemēram, dalībnieks Nikolajs Dolžanskis par saviem izgājieniem saņēma četrus tūkstošus eiro mēnesī. Citas "zvaigznes" var saņemt aptuveni līdz 2700 eiro, bet maksimāli kautrīgiem dalībniekiem tiek samaksāti 400 eiro. Turklāt daudzi intervijās ir atzinuši, ka programmas veidotāji maksājuši par viņu izmitināšanu, pārtiku, medicīnisko apdrošināšanu un pat plastisko ķirurģiju.

"Холостяк" ("Vientuļnieks")

Šovā, kurā slaveni vecpuiši meklē sev otras pusītes, kā izrādās, neko nemaksā. Nav noslēpums, ka daudzas šova dalībnieces pēc projekta ir kļuvušas ļoti populāras, tāpēc  viņas iesaistīties šovā pamudina šis mērķis. To pierādīja fakts, ka otrajā sezonā uz 25 vietām projektā pretendēja 25000 meiteņu.

Un cik tad īsti saņem slavenais Andrejs Malahovs? Lai gan nav precīzi zināms, izskanējis, ka summa ir aptuveni viens miljons eiro gadā. Savukārt Olga Buzova par "Māja-2" vadīšanu saņem vidēji 670 tūkstošus eiro gadā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu