"Dzelzs lēdijas" - trīs stiprākās Zodiaka zīmes (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Sieviete skrien.
Sieviete skrien. Foto: pixabay.com

Vai stipras sievietes biedē vīriešus? Iespējams, patiesībā daudzi vīrieši vēlas redzēt blakus gudras un aktīvas dzīvesbiedres, kuras prot sasniegt mērķus un šarmēt ar harismu. Par trīs "dzelzs lēdijām" - stiprākajām Zodiaka zīmēm vēsta "Fabiosa".

Lauva

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvēm patīk būt uzmanības centrā, norāda astrologi. Tādas sievietes sevī apvieno ambiciozitāti un šarmu, kas viņas padara par spilgtām personībām. Lauvas nebaidās uzņemties atbildību, tāpēc nereti kļūst par vadītājām. 

Sievietes - Lauvas nevienam parasti neļauj sevi pazemot, tomēr arī pret ļaunākajiem ienaidniekiem visbiežāk izturēsies cieņpilni. 

Auns

Sievietēm - Auniem nepastāv neiespējamas lietas. Viņas meistarīgi tiek galā ar jebkuriem šķēršļiem savā dzīves ceļā, ieguldot lielas pūles arī tur, kur tas nav nepieciešams, vēsta astrologi. 

Šīs Zodiaka zīmes sievietes ir ļoti enerģiskas. Viņas nereti virza sāncensības gars un vēlme būt pirmajām - sacensību gars rit viņu asinīs. 

Mežāzis

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves ir ambiciozas un mērķtiecīgas, lai arī kopumā diezgan savaldīgas. Sieviete - Mežāzis ir nogaidīšanas meistare, kurai nav nepieciešams ātrs rezultāts, kāpjot "pāri līķiem". 

Sieviete - Mežāzis sākumā pārliecināsies, vai izvēlēts pareizais mērķis un virzīsies uz to, neatkarīgi no tā, cik garš ceļš uz to gaidāms. 

Mežāži parasti esot principiālas un atbildīgas sievietes, vēsta astrologi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu