Durvis ver iepirkšanās un izklaides centrs "Akropole" (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Ceturtdien, 4. aprīlī, Maskavas ielā 257 durvis ver izklaides centrs "Akropole", kurā 98 000 kvadrātmetru zem viena jumta mājvietu radīs jauni veikali, izklaides vietas, kinoteātris un iekštelpu ledus halle. Izklaides centra atklāšanai tiešraidē varēs sekot portālā Apollo.

Reportāža no tirdzniecības centra "Akropole" - ieskaties atklāšanas svētkos!

Bez kinoteātra ar deviņām zālēm un slidotavas, "Akropolē" būs pieejama arī fitnesa zāle, boulings, biljards un vēl citas izklaides iespējas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Foto: Tirdzniecības centra "Akropole" atklāšana

Iepirkšanās un izklaides centra būvdarbi uzsākti 2017. gadā.

"Akropolis Group" ir uzņēmumu grupa, kas pārvalda nekustamā īpašuma attīstītāju un tirdzniecības centru nomas un apsaimniekošanas uzņēmumus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā un Bulgārijā. Patlaban "Akropolis Group" pārvaldībā ir "Akropole" iepirkšanās un izklaides centri Viļņā, Klaipēdā un Šauļos. Uzņēmums ir būvējis un attīstījis arī tirdzniecības centru "Akropolis" Kauņā, kuru 2008. gadā iegādājās Vācijas fonds.

Foto: Jaunatklātais lielveikals "Akropole"

​Investori ieguldījuši līdzekļus arī satiksmes infrastruktūras uzlabošanai - no 1. aprīļa darboties sācis jaunuzbūvētais viadukts Krasta ielā, kas savieno Krasta ielu ar iepirkšanās centra autostāvvietu, iebrauktuve "Akropoles" teritorijā no Maskavas ielas, kā arī izbraukšana no tās uz Maskavas ielu. 

Tirdzniecības centrā būs arī "Maxima XXX" lielveikals, autostāvieta 2300 automašīnām, kā arī Igaunijas kinoteātris "Apollo Kino" ar deviņām kinozālēm, tostarp divām kinorestorāna zālēm, kura izveidē investēti septiņi miljoni eiro.

Foto: "Apollo Kino" Rīgā

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu