Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Ārsti no 49 gadus veca maskavieša izvelk 30 centimetrus celtniecības materiāla (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Kāds Maskavas iedzīvotājs brīnumainā veidā izvairījies no ķiruģiskas iejaukšanās pēc visnotaļ kreatīvām seksa spēlēm ar celtniecībā izmantojamiem materiāliem, vēsta “Topnews”.

Portāls vēsta, ka 49 gadus vecais vīrietis piekritis savas mīļotās priekšlikumam izmēģināt vēl nebijušas sajūtas. Sieviete iedvesmojusies no vīrieša jauniegādātajā dzīvoklī atrodamajiem celtniecības materiāliem un nolēmusi ķerties pie rokdarbiem.

Par mīlas rotaļlietu kļuvis 30 centimetrus garš cauruļu siltināšanas rullis, kas ievilkts prezervatīvā. Dāma, tiesa, pārcentusies, un viņas neuzmanības rezultātā šī savdabīgais objekts pilnībā pazudis maskavieša ķermenī.

Izbiedētā mīlniece, pēc vairākkārtējiem mēģinājumiem šķirt savu draugu un siltināšanas rulli, izvēlējusies bēgt, atstājot vīrieti nelaimē vienu.

Cietušais izsaucis ātro palīdzību, kas to nogādājusi slimnīcā. Viņam piedāvāta operācija, taču kungs no tās ir atteicies un devies uz citu ārstniecības iestādi, kur viņam palīdzēts bez ķirurģiskas iejaukšanās.

Portāls piemetina, ka neveiksmīgā incidenta upuris ir ģimenes cilvēks – viņam ir sieva un meita.

Dzīvokli, kurā noticis šis incidents, cietušais iegādājies pēc zemnieku saimniecības pārdošanas ar mērķi to pēc remonta pārdot.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu