Kivičs ar iepriekš nedzirdētiem paziņojumiem aizstāv Skulmi no viņas bijušā vīra (18)

Ekskluzīvi Apollo
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem
Andris Kivičs tiekās ar "It kā Tu kaut ko zinātu?" grāmatas faniem Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Nesen publiskajā telpā izskanēja ziņa, ka sabiedrības dāmas Lienes Skulmes bijušais vīrs Ārens Skulme ar iesniegumu vērsies bāriņtiesā. Lai gan pats Ārens ir atturējies publiski sniegt komentārus un nav vēlējies tikt iesaistīts skandalozā pāra mīlasstāsta peripetijās, mūziķis Andris Kivičs intervijā portālam "Apollo" publiski aizstāvēja savu mīļoto Lieni.

Lienes un Ārena laulībā dzima trīs meitas, kuras tagad ir apmetušās uz dzīvi pie tēva, jo Kivičs un Skulme vēlas pagaidām dzīvot vien sev. Kā skaidro mūziķis, Liene neesot izdarījusi neko tādu, par ko būtu jākaunas, jo ieiešana vannā ar mīļoto cilvēku nevarot tikt uzskatīta par nosodāmu, tādēļ iemesla vērsties bāriņtiesā neesot.

"No viņa puses tas ir pilnīgi idiotisks gājiens, ņemot vērā, ka Ārenam ir normāla reputācija tikai tāpēc, ka Liene tur muti. Viņš zina, cik daudz nepatīkamas informācijas ir par viņu, tā ka šis gājiens ir pretīgs. Liene nekad viņam bērnus nav liegusi, viņa ir audzinājusi pēdējos sešus gadus meitas viena pati un tagad, kā saprotu, viņam ir tik slikta finansiālā situācija, ka doma ir kaut kādā veidā dabūt pilnu aizbildniecību pār bērniem, lai varētu no Lienes prasīt alimentus. Tikai ir viena problēma –  viņa neko nav izdarījusi."

Tas, ka mēs te runājam atklāti par cilvēku intīmo dzīvi, ir pilnīgs nieks, jo Latvijā, tāpat kā ASV, bērni līdz 18 gadu vecumam redz vismaz 10 000 slepkavības televīzijā un ar to vajadzētu sākt.

Kivičs norādīja, ka problēma esot vien tajā, ka Skulmes bijušais vīrs nespēj paciest, ka Liene ir laimīga. "Šeit ir viena cita lieta – tas bijušais vīrs savā laikā Lieni gribēja nopirkt, respektīvi, nopakoja viņu no galvas līdz kājām, lika sēdēt un klusēt. Viņš tagad grib iegriezt Lienei, jo nevar izturēt, ka mēs esam kopā laimīgi. Ka mēs izskatāmies laimīgi. Ka mums ir labi."

Kad viņi šķīrās, Ārens teica – tu, ku**, nekad nebūsi laimīga bez manis. Un tu nevienam nebūsi vajadzīga ar trim bērniem. Un kas tagad noticis? Trīs meitas ir pie viņa un šī "ku**" ir laimīga. Un viņš tagad nezina, ko darīt, tāpēc raksta iesniegumu bāriņtiesai. Nu, raksti to iesniegumu bāriņtiesai, mums par to nāk rēka.

"Džeks, kurš vairākkārt taisījis pašnāvību reibumā, tagad kaut ko runās par alkoholu. Mums ir ko teikt par viņu, bet to pataupīsim līdz brīdim, kad vairs nevarēsim klusēt, taču pēdējais, kam vajadzētu sākt kašķi, ir viņš. Un viņš zina, kāpēc."

Mūziķis arī nevilcinājās uzsvērt jau iepriekš pausto, ka viņi abi ar Lieni ir ļoti laimīgi. "Mēs vispār esam citā dimensijā. Liene saka, ka tikai tagad ir sākusi dzīvot, ka neko nevajag tēlot. Ka var staigāt bez grima un dzīvot tā, kā vēlas. Es viņai esmu ļoti palīdzējis iepazīt savu ķermeni, viņai nevajag vairs izlikties par kaut ko, kas viņa nav."

Kivičs jau iepriekš ir publiski vērsies gan pret dažādām žurnālistēm, gan pret savu sievu Madaru Kiviču, aizstāvot viņa un Skulmes attiecības. 

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu