Freimanim 15 punkti "Ifaistos" komandas zaudētā Grieķijas čempionāta mačā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rolands Freimanis
Rolands Freimanis Foto: Paula Čurkste/LETA

Latviešu basketbolists Rolands Freimanis trešdien guva 15 punktus Grieķijas čempionāta mačā, taču nespēja glābt Lemnosas "Ifaistos" komandu no zaudējuma.

"Ifaistos" viesos ar rezultātu 83:90 (19:15, 17:24, 22:19, 25:32) piekāpās "Kymis" vienībai.

Freimanis šajā mačā laukumā pavadīja 27 minūtes un 42 sekundes, kuru laikā grozā raidīja trīs no astoņiem divpunktu metieniem, divus no pieciem trīspunktu metieniem un trīs no četriem soda metieniem.

Vēl Latvijas sportista krājumā bija sešas atlēkušās bumbas, divas kļūdas, trīs piezīmes un trīs izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Latvieša pārstāvētajā komandā rezultatīvākais ar 19 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām bija Šons Evanss.

Tikmēr savainojumu turpina ārstēt Jānis Strēlnieks, kura pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" turpināja savu neveiksmju joslu un viesos ar 76:81 piekāpās "Peristeri" vienībai.

Grieķijas čempionāta kopvērtējuma vadībā ar 21 uzvaru 22 spēlēs Atēnu "Panathinaikos Opap". Savukārt "Ifaistos" ar 12 uzvarām atrodas sestajā pozīcijā, bet "Olympiakos" ar 19 uzvarām atrodas vien astotajā vietā, jo vienībai divreiz tika atņemti astoņi punkti.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu