Daugavpilī agresīvai autobraucējai atņem tiesības un piespriež naudas sodu 1200 eiro apmērā (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ceļu policists; ilustratīvs foto.
Ceļu policists; ilustratīvs foto. Foto: Ieva Čīka/LETA

Piektdien, 12. aprīlī, tiesa par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā sievietei piemērots naudas sods 1200 eiro apmērā un transportlīdzekļa vadīšanas tiesību atņemšanu uz četriem gadiem, informēja Daugavpils tiesas priekšsēdētāja palīdze Aiga Trokša-Traško.

Trešdienas naktī, īsi pirms pulksten diviem, pilsētas pašvaldības policijas videonovērošanas nodaļas darbinieku uzmanību piesaistīja kādas personas uzvedība vienā no pilsētas mikrorajoniem.

Sieviete, kuras uzvedība liecināja par iespējamu atrašanos reibuma stāvoklī, iesēdās transportlīdzeklī un uzsāka braukšanu. Transportlīdzeklis tika vadīts, vairākkārt pārkāpjot ceļu satiksmes noteikumus, iebraucot pretējā braukšanas joslā, arī gandrīz notriecot brauktuvi šķērsojošu personu, skaidroja policijā. Brauciena beigās mašīna novietota uz tramvaja sliedēm.

Informācija par notiekošo, kā arī transportlīdzekļa vadītājas apraksts nekavējoties nodots tuvākajai pašvaldības policijas mobilajai patruļgrupai, kura pāris minūšu laikā ieradās notikuma vietā.

Ieraugot policijas tuvošanos, transportlīdzekļa vadītāja metās bēgt, bet tika panākta un aizturēta. Sieviete īpaši nevēlējās pildīt pašvaldības policistu likumiskās prasības, policijas publiskotajā video redzams, ka viņa ir kritusi un pretojusies policistiem.

Autovadītāja nodota Valsts policijas darbiniekiem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu