Kivičs nekaunas no paustajiem paziņojumiem par bērniem: Ja spēlējos ar meitām, iedomājos par Lieni (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Andris Kivičs
Andris Kivičs Foto: Ieva Čīka/LETA

Mūziķis Andris Kivičs nesen izraisīja ažiotāžu, žurnālistiem nekautrējoties paziņot, ka viņš par bērniem nedomā katru dienu. Šādu komentāru nosodīja arī viņa bērnu māte Madara, taču intervijā portālam "Apollo" Kivičs atzina, ka patiešām nopietni domājis katru vārdu.

"Es nedomāju par bērniem katru dienu, pilnīgi noteikti. Es par viņiem iedomājos konkrētos brīžos, bet es nevaru visu laiku domāt par bērniem. Ja es spēlēju ģitāru koncertā, es domāju par dziesmu, ja es esmu mājās un ar Lieni darām savas lietas, es domāju par viņu. Jo man pats svarīgākais dzīvē ir tas, lai Liene ir laimīga, lai viņa saņem no vīrieša siltumu, mīļumu, pieskārienus, skūpstus, glāstus, daudz labu vārdu. Lai saņem to, kas būtu no vīrieša jāsaņem, nevis kažoku un kurpes bez maiguma, kā viņai tas bija agrāk," savos uzskatos dalījās mūziķis.

Kā skaidroja Kivičs, ažiotāža ap viņa un Lienes bērniem esot pārāk pārspīlēta. "Pirms šī visa nevienam nebija intereses par mūsu bērniem. Nesen es pajautāju savam puikam, kā viņš jūtas, ka tajā vannā uz pāris sekundēm parādījos pliks. Viņš atbildēja, ka visi tāpat ir sajukuši prātā ar kendamu, tad ir iznākušas jaunas videospēles. Mazās meitenes vispār par to neinteresējas, Lienei atkal lielā meita Sabīne lasa šo visu internetā, savukārt mazajām meitām nekas neinteresē." 

Viņš gan nenoliedz, ka bērnu dzīvē ir ieviesis pamatīgas korekcijas. "Kā viņas jūtas? Zinu, ka tad, kad parādījos Lienes dzīvē, es apgriezu to ar kājām gaisā, jo, pirmkārt, mēs iemīlējāmies. Es ieraudzīju nenormāli skaistu sievieti ar nenormāli skumjām acīm. Tad sāku interesēties, kāpēc tā. Un Lienes lielākā māksla dzīvē ir bijis fantastiski izskatīties pat tad, kad ir totāli sūdīgi."

Mēs bērnus mīlam. Bet, pat ja es spēlējos ar savām meitām, es iedomājos par Lieni, kā viņai iet. Kaut kas mūsu starpā ir baigais... Pilnīgi bail.

Saviem nelabvēļiem Kivičs iesaka vienkārši par viņiem abiem mazāk domāt. "Visi saka, lai padomājam par bērniem. Bet viņiem tas Kivičs un Skulme absolūti neinteresē, mēs viņiem esam garlaicīgi, pieauguši cilvēki."

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu