Kāds mājdzīvnieks ir piemērotākais katrai Zodiaka zīmei? (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/SCANPIX

Astrologi nākuši klajā ar informāciju par to, kāds mājdzīvnieks ir vispiemērotākais katrai Zodiaka zīmei. 

Enerģiskajiem Auniem saskaņā ar astrologu viedokli vispiemērotākais būs suns. Īpaši - aktīvs, liels suns. Astrologi uzskata, ka liels suns palīdzētu pārvarēt Auniem rutīnas sajūtu, visiem šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem agrāk vai vēlāk iestājoties. 

Katra Vērša dzīvē nozīmīga loma ir karjerai. Un karjeras veidošanai nepieciešams daudz laika, tomēr šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem dvēseles stāvokļa uzlabošanai, pēc astrologu teiktā, Vēršiem kā mājdzīvnieks vispiemērotākais ir kāds grauzējs - kāmis, jūrascūciņa, kas neprasa daudz laika. 

Dvīņiem patīk sabiedrība un sarunas. Paliekot vienatnē, nereti Dvīņi var izjust diskomfortu. Astrologi iesaka šajā Zodiaka zīmē dzimušajiem runājošo papagaili. 

Atbildīgie un saimnieciskie Vēži varētu atļauties jebkuru dzīvnieku, pat tādu, kas prasa daudz uzmanības un rūpju. Astrologi Vēžiem iesaka eksotiskos dzīvniekus - piemēram, gliemežus, bruņurupučus, jūrascūciņas un kāmjus. 

Cēlie Lauvas tiecas izvēlēties oriģinālas un greznas lietas. Nekur tālu viņi neesot arī mājdzīvnieku izvēlē, norāda astrologi. Vispiemērotākais mājdzīvnieks - aristokrātiskas šķirnes kaķis vai retas šķirnes suns. Tāpat pie saimniekiem - Lauvām noteikti patiktu arī šinšilām, žurkām un citiem grauzējiem.

Jaunavām patīk kārtība vienmēr un visur, tāpēc dzīvnieki var radīt problēmas - tie ir rada vien prieku, bet nereti arī netīrumus vai nekārtību. Astrologi iesaka - zivtiņas akvārijā vai īsspalvainu kaķi vai suni - piemēram, levreti vai buldogu. 

Jautrajiem Svariem, pēc astrologu domām, vistuvākie varētu kļūst "izklaidējoši" dzīvnieki. Vislabāk, ja tie būs divi - piemēram, divi kaķēni, kucēni, kanārijputniņi. 

Skorpioniem, kuri pēc dabas esot zinātkāri, astrologi neiesaka suņus un kaķus. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem vislabāk derēšot kāds eksotisks mājdzīvnieks - piemēram, iguana, mangusts, mini krokodils vai kukaiņi. 

Strēlniekiem esot īpaša spēja atrast kopīgu valodu ar visiem faunas pārstāvjiem. Astrologi šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka kaķus, bruņurupučus un žurciņas. 

Savukārt Mežāžiem svarīgs esot sociālais statuss. Viņiem astrologi iesaka īsspalvainu šķirņu suņus vai ponijus.

Ūdensvīri nereti izdara oriģinālas un neierastas izvēles. Astrologi gan šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka par mājdzīvnieku izvēlēties kādu paklausīgas un draudzīgas šķirnes suni - piemēram, mopsi, šarpeju vai labradoru. 

Emocionālās Zivis ir pašpietiekamas un apveltītas ar mēra izjūtu. Astrologi norāda, ka jebkurš mājdzīvnieks būšot laimīgs nonāk šīs Zodiaka zīmes pārstāvja aprūpē. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu