Foto: Robežsargi pieķer Tallinas iedzīvotāju, kurš centies peldot nokļūt no Krievijas Igaunijā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Igaunijas Robežsardze

Agrā trešdienas, 17. aprīļa, rītā Narvas upes krastā Igaunijas robežsargi aizturējuši kādu 36 gadus vecu Igaunijas pilsoni, kurš atpeldējis no Krievijas uz Igauniju, vēsta portāls "Postimees". 

Tiekot pieļauts, ka vīrietis vēlējies nogādāt Igaunijā kontrabandu no Krievijas. Incidents noticis šī gada 16. aprīlī. Robežsargi īsi pirms pusnakts pamanījuši aizdomīgu kustību uz Narvas upes. Pēc rūpīgākas apskates, robežsardze nolēmusi, ka tas varētu būt cilvēks.

Vietējās prefektūras vadītājs portālam atklājis, ka notveršanas operācija ir ilgusi līdz pat rītam un bijusi kopdarbs strap Krievijas un Igaunijas robežu uzraugošajām iestādēm.

Vīrietis pēc pamanīšanas mēģinājis paslēpties Krievijas krastā, taču ap 6:30 izlēmis, ka tomēr mēģinās pārpeldēt upi un nokļūt Igaunijā.

Varas pārstāvji pieņem, ka likumpārkāpējs uz rīta pusi jau ir juties noguris un kontrabandas preces atstājis Krievijas pusē.

Vīrietis peldot vairākas reizes gandrīz noslīcis, taču, neskatoties ne uz ko, mēģinājis izvairīties no abu valstu robežsargiem, kas to bija ielenkuši uz ūdenstransporta.

Vīrieti galu galā aizturējuši Igaunijas krastā.

Aizturētais vīrietis esot bijis labi ekipēts - viņš esot bijis ūdenslīdēja tērpa'. Esot pamats domāt, ka Igaunijas pusē to kāds jau gaidīja.

Pret 36 gadus veco vīrieti, kurš par līdzīgiem pārkāpumiem aizturēts jau iepriekš, ierosināta lieta par robežas pārkāpšanu. Viņam draud 800 eiro naudassods vai arests. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu