Sieviete Igaunijā ar viltu izbēg no ārvalstnieka - izvarotāja (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Svētdien, 21. aprīlī, kādas Tallinas vecpilsētas viesnīcas darbiniecei agri no rīta uzmācies kāds ārzemnieks, kas centies viņu izvarot. Sieviete spējusi uzbrucēju apmuļķot un laicīgi izsaukt apsardzi, vēsta portāls "Postimees".

Trauksmes signāls apsardzes firmā noskanējis pulksten 5.22 no rīta. Kad apsardze nokļuvusi notikuma vietā atklājies, ka izsaukuma iemesls ir bijis somiski runājošs vīrietis, kurš ienācis viesnīcā, kurā strādājusi sieviete, un centies viņu izvarot.

Sieviete nav zaudējusi savaldību un par spīti sarežģītajiem apstākļiem spējusi nospiest trauksmes pogu.

Kamēr viņa gaidījusi palīdzību, darbiniece likusi lietā viltu - viņa pārliecinājusi uzbrucēju, ka vēlas tiem sarunāt atsevišķu viesnīcas numuru.

Dodoties pa gaiteni, sieviete pieklauvējusi pie kādām durvīm un lūgusi palīdzību. No numura iznācis vīrietis, kurš ātri sapratis, ka dāmai draud briesmas un devies tai palīgā. Neskatoties uz to, varmākam izdevies izbēgt pa viesnīcas sētas durvīm.

Kad ieradušies apsardzes darbinieki, tie uzreiz sākuši meklēt uzbrucēju, tikmēr uzņēmuma speciālists sācis noskaidrot notikušā apstākļus.

Sarunas laikā sieviete pamanījusi, ka uzbrucējs mēģina atgriezties viesnīcā pa sētas durvīm. Šī informācija nekavējoties nodota policijai un apsardzei.

Incidents turpinājies ar pakaļdzīšanos, kas beigusies ar vīrieša notveršanu. Apsargi lēš, ka vīrietis varētu būt bijis narkotisko vielu iespaidā.

Tālāk vīrietis nogādāts policijā, kur tas aizturēts. Viesnīcas darbiniece guvusi nenozīmīgus ievainojumus un viņai nav bijusi nepieciešama medicīniskā palīdzība.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu