Trīs auto sadursme uz stundu paralizē satiksmi Rīgā

Video
Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Imago/ScanPix

Pilnībā paralizēta satiksme ilgāk nekā stundu - tādas bija sekas trīs automašīnu avārijai pirmdienas, 22. aprīļa, pusdienlaikā Rīgā, Volguntes un Apūzes ielas krustojumā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Negadījumu izraisīja kāds šoferis, kurš brauca pa Apūzes ielu, virzienā uz Zolitūdi.

Pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ vadītājs šķērsoja krustojumu pie luksofora aizliedzošā gaismas signāla. Krustojuma vidū spēkrats saskrējās ar citu transportlīdzekli, kas brauca pa Volguntes ielu.

Pēc spēcīgā trieciena spēkratu inerce iesvieda pretējā joslā, kur otrs transportlīdzeklis sadūrās ar vēl trešo automašīnu, līdz beidzot apstājās, apgāžoties uz sāna.

"Man šķiet, ka tam šoferim bija traumēts kakls. Viņš nebija piesprādzēts. Kad tā mašīna apgāzās, viņš gulēja pasažiera sēdvietā," atklāj viens no automašīnu pasažieriem Gustavo.

Slimnīcā ar dažādām traumām nonācis viens no šoferiem, bet pārējie avārijā iesaistītie no mediķu palīdzības atteicās.

Lai atbrīvotu un sakoptu brauktuvi, uz notikuma vietu izsūtīta arī ugunsdzēsēju glābēju brigāde.

Satiksmi regulēja ceļu policijas pārstāvji.

"Es pats nebiju pie stūres, brauca mans draugs. Mēs bijām ciemos pie viņa, un šodien mums bija jābrauc atpakaļ uz Zviedriju. Lidojums ir divos dienā, mums ir jābrauc tagad. Mašīna pirkta pirms divām nedēļām. Tas nav īpaši labi, bet - tā nu tas ir. Galvenais, ka neviens nav gājis bojā, un tas, manuprāt, ir pats svarīgākais," turpina Gustavo.

Par laimi, ārvalstu viesis neatradās pie stūres un viņam nebija jākārto formalitātes.

Tālāk uz lidostu vīrietis ar ģimeni devās ar taksometru.

Policijā par šo incidentu ir sākta lietvedība, taču, visticamāk, pie vainas ir šofera neuzmanība.

Ņemot vērā, ka neviens no pārējiem avārijā iesaistītajiem nav nopietni ievainots, vadītājam viss beigsies ar nelielu naudas sodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu