Sestdienas horoskops: 27. aprīlis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Horoskops sestdienai, 27. aprīlim.

AUNS Ieteicams vairāk rūpēties par savu veselību. Šobrīd noteikti vajadzētu atturēties no alkohola lietošanas, pievērsties pārdomātākam uzturam un atlicināt laiku regulārām fiziskām aktivitātēm.

VĒRSIS Nevēlēsies, lai kāds steidzina, norāda, kas un kā tev jādara. Būsi ļoti pastāvīgs savos lēmumos un rīcībā. Brīžiem būs manāms tev raksturīgais spītīgums, kurš var traucēt attiecībām ar apkārtējiem.

DVĪŅI Daudz laika veltīsi pārdomām par nākotni, darbu, attiecībām. Kādam var rasties iedvesma uzrakstīt, kādu dzejoli vai kā citādi izklāstīt savas sajūtas. Mīlas jomā tieksies pēc lielākas brīvības.

VĒZIS Dienas pirmajā pusē garastāvoklis būs nedaudz sadrūmis. Nav izslēgts, ka vēlēsies pabūt viens, tikt galā ar savām nebūšanām. Pēcpusdienā omu uzlabos atvasīšu, mīļotā cilvēka klātbūtne.

LAUVA Nevajadzētu pārlieku tieši uztvert piezīmes, kuri apkārtējie izsaka tavā virzienā. Labāk centies koncentrēt uzmanību savai garīgajai attīstībai, veltīt laiku sev interesējošas literatūras izpētei.

JAUNAVA Tavu pacietību var neapzināti pārbaudīt vai nu atvasītes vai nu kāds no tuvāko radinieku loku. Centies būt savaldīgs, tai pašā laikā neļauj sev kāpt uz galvas. Ieteicamas pastaigas svaigā gaisā.

SVARI Tevi ilgi nebūs jāskubina doties ārpus mājas izklaidēties. Pratīsi labi iejusties jebkurā sabiedrībā, rast kontaktu ar dažādu uzskatu pārstāvjiem. Šodien piedzīvotais sniegs jaunu, vērtīgu dzīves pieredzi.

SKORPIONS Šobrīd labāk pavadi laiku mājās, paveic nepieciešamos saimnieciskos darbus, izrunājies ar ģimenes locekļiem. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties intuīcijas sniegtajās norādēs.

STRĒLNIEKS Būsi pilns radošu ideju un lielāko daļu no tām būsi gatavs īstenot kaut tūlīt. Šodienas rīcībai var būt raksturīga neliela pārsteidzība, neapdomīgums. Ja iespējams, atturies no lieliem tēriņiem.

MEŽĀZIS Laiks līdz pēcpusdienai vairāk piemērots, lai pievērstos ģimenisku jautājumu risināšanai. Tu labi sapratīsies ar tuviniekiem. Vakarpusē tavs noskaņojums mudinās būt divvientulībā ar mīļoto.

ŪDENSVĪRS Dienas plānus var mainīt negaidīts notikumu pavērsiens attiecības ar otro pusīti. Ja rodas domstarpības, turies pie savas taisnības, taču nekļūsti uzstājīgs, ļauj, lai partneris pats pieņem savus lēmumus.

ZIVIS Nevēlēsies dīki sēdēt mājas, bet gan būt sabiedrībā, baudīt mākslu, radošu, bezrūpīgu noskaņu. Labi sapratīsies ar atvasītēm, spēsiet uzrunāt ne vienu vien sasāpējušu jautājumu. Attiecās ar mīļoto būsi koķetīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu