Sestdienas horoskops: 4 maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Horoskops sestdienai, 4. maijam. 

AUNS Būsi sabiedrisks un atraisīts – tieši tas, kas nepieciešams, lai pievērstos saviesīgajai dzīvei, baudītu dzīves krāšņo pusi! Šis var būt zīmīgs brīdis brīvajiem Auna zīmes pārstāvjiem.

VĒRSIS Vēl visi darbi nebūs padarīti, tāpēc nāksies vien būt apzinīgam un paveikt iesākto! Dienas otrajā pusē iespējamas atkalredzēšanās ar jaunības dienu paziņu. Vakarā vēlēsies ātrāk doties pie miera.

DVĪŅI Līdz pēcpusdienai pavadi laiku mājās, ļauj savai nervu sistēmai nedaudz atpūsties no nemitīgās steigas un iespaidu dažādības. Dienas otrajā pusē droši vari pievērsties savam hobijam.

VĒZIS Tavu uzmanību sev prasīs atvasītes, kurām būs sakrājušies dažādi jautājumi, par kuriem viņas labprāt dzirdētu tavu viedokli. Galvenais, sarunās ar jaunāko paaudzi nekļūsti pārlieku uzstājīgs.

LAUVA Lai gan parasti esi dikti nasks uz dažādiem izklaides pasākumiem, šo dienu daudz labprātāk pavadīsi tuvinieku lokā. Iespējams, pēcpusdienā nolemsi no sirds izrunāties ar otro pusīti.

JAUNAVA Piemērots brīdis pašsajūtas, veselības uzlabošanai. Zvaigznes iesaka apmeklēt sporta klubu, baseinu vai arī doties garākā pastaigā. Fiziskā slodze palīdzēs atslābināties arī mentālajā plānā.

SVARI Esi taupīgāks tēriņos, neļauj iegribām radīt liekus sarežģījumus. Šobrīd pavisam noteikti nevajadzētu uzņemties parādsaistības, veikt lielus pirkumus. Šis mirklis vairāk piemērots attiecību jautājumu risināšanai.

SKORPIONS Tas, vai diena būs izdevusies, būs atkarīgs no tevis paša. Ja spēsi apvaldīt kritiskās piezīmes un būt iejūtīgāks pret cilvēkiem, tad arī tevi neapšaubāmi pavadīs veiksme un laba oma.

STRĒLNIEKS Šodien nenāksies garlaikoties. Savu prasīs gan mājas solis, gan atvasītes, gan laulātais. Dienas beigās vari justies nogurušāks nekā pēc kārtīgas darba dienas. Taču tu būsi gandarīts par paveikto.

MEŽĀZIS Tavs patiesais noskaņojums un nostāja pret notiekošo apkārtējiem būs grūti izprotama, jo būsi pārlieku noslēgts. Lai iztiktu bez strīdiem, centies būt nedaudz atraisītāks un pretimnākošāks.

ŪDENSVĪRS Ja vēlies, droši vari pievērsties mājokļa labiekārtošanai, nelieliem remonta darbiem. Tev patiks, ka daudz ko no kārotā spēsi paveikt paša spēkiem. Arī otrā pusīte ar degsmi iesaistīsies notiekošajā.

ZIVIS Labprāt laiku pavadīsi vienatnē, klusībā, sakārtojot domas un jūtas. Nav izslēgts, vairāk aizdomāsies par garīgām, filozofiskām vērtībām. Saskarsmē ar otro pusīti centīsies veicināt dvēseliskumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu