Pirmdienas horoskops: 6. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Horoskops pirmdienai, 6. maijam. 

AUNS Aktīvi sekosi līdz jaunumiem savā darbības lauciņā. Nav izslēgts, nolemsi papildināt profesionālās zināšanas. Kāds Auna zīmes pārstāvis tāpēc dosies kādā aizraujošā pieredzes apmaiņas braucienā.

VĒRSIS Pratīsi sastrādāties ar līdzgaitniekiem, uzrādīt patiesi jūtamus sasniegumus kolektīvajās aktivitātēs. Mājas dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas, kuras sākumā liks tev raizēties, taču šaubas ātri mitēsies.

DVĪŅI Šobrīd tev veiksies visa veida kolektīvajās aktivitātēs. Nav izslēgts, ka izdosies paplašināt savu domubiedru loku, iemantot vērtīgus paziņas. Nekļūsti paviršs, risinot birokrātiskos jautājumus.

VĒZIS Mazāk raizējies par materiālo dzīves pusi, vairāk uzmanības atlicini garīgajām lietām. Ja pratīsi paraudzīties uz pasauli no filozofiskā viedokļa, spēsi rast risinājumus sasāpējušam attiecību problēmām.

LAUVA Tev diena paies ar samērā mainīgiem panākumiem, taču visā visumā par veiksmes trūkumu nebūs jāsūdzas. Apkārtējos uzjautrināsi ar pikantu humora izjūtu, divdomīgiem, taču asprātīgiem jokiem.

JAUNAVA Veikli pielāgosies mainīgajiem apstākļiem, ātri radīsi risinājumus akūtajiem jautājumiem. Šodien var nākties pievērsties ar nekustamo īpašumu, tieslietām, mantojumiem saistītajam.

SVARI Tevi aizraus viss ar mākslas, radošo pasauli saistītais. Turpretim ikdienišķās lietas padarīs nedaudz nomāktu, apātisku. Ja ir kārtojami naudas jautājumi, vēlamāk tos īstenot dienas otrajā pusē.

SKORPIONS Nebaidīsies atklāti paust savu viedokli, neskatoties uz to, ka tas var izsaukt līdzgaitnieku sašutumu, neizpratni. Šis var būt svarīgs mirklis Skorpioniem, kuri saistīti ar politiku un masu medijiem.

STRĒLNIEKS Pat ikdienišķu darbu veikšanai, pratīsi izmantot neparastas, taču iedarbīgas metodes. Tev būs patiess prieks par radošo procesu, arī sasniegtie rezultāti neliks vilties par sevi.

MEŽĀZIS Var pavīdēt iespēja gūt papildus ienākumus, jo īpaši tas attiecas uz Mežāžiem, kuri saistīti ar celtniecību un loģistiku. Panākumos lielu nozīmi spēlēs tavs kontaktpersonu loks, spēja saprasties ar bosu.

ŪDENSVĪRS Raizēsies par savu profesionālo reputāciju. Zvaigznes iesaka pievērst lielāku uzmanību jaunu zināšanu, darba iemaņu apgūšanai, pieslīpēšanai. Esi vērīgāks, kārtojot dokumentāciju.

ZIVIS Neatstāj novārtā darba lietas, pat ja atrodi interesantāku laika kavēkli. Izrādi vairāk uzmanības mīļotajam cilvēkam, kā arī nopietnāk pievērsies atvasīšu audzināšanas jautājumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu