"Pievilināja un nogalināja!" Vīrietis Rīgā nonāvējis gulbi (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Gulbis vij ligzdu Lucavsalā. Ilustratīvs foto
Gulbis vij ligzdu Lucavsalā. Ilustratīvs foto Foto: Evija Trifanova/LETA

Mātes dienas rītā, 12. maijā, ap plkst. 9.25 Rīgas pašvaldības policija (RPP) saņēmusi visai netipisku izaukumu - kāds vīrietis atpūtas vietā ar maizi esot pievilinājis gulbjus, bet pēc tam tos ķēris un vienu pat nogalinājis, vēsta raidījums "Degpunktā".

Tuvākā policijas ekipāža uz izsaukuma vietu ieradusies sešās minūtēs, bet, kā esot izrādījies, vīrietis jau gulbi paspējis nogalināt un devies prom no notikuma vietas ar acīmredzami smagu mugursomu, vēsta raidījums.

Kad policisti esot panākuši vīrieti, viņam tika lūgts uzrādīt somu, uz ko vīrs atbildējis ar nodurtām acīm un nevēlēšanos to darīt.

Somā bijis vīrieša medījums - gulbis bez dzīvības pazīmēm. 

Kā vēsta raidījums "Degpunktā", saistībā ar to vīrietis ticis aizturēts, uz notikuma vietu izsaukta arī Valsts policija, kas, ierodoties notikuma vietā, pārņēmusi darbu.

Pret aizturēto vīrieti šobrīd esot ierosināts kriminālprocess par cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku, ja tā izdarīta publiskā vietā, vēsta raidījums. Par šādu nodarījumu ļaundarim draud pat ar pieciem gadiem cietumā.

Kā vēsta raidījums - pēc neoficiālas informācijas zināms, ka aizdomās turētais savu rīcību skaidrojis ar trūcīgajiem sadzīves apstākļiem un vēlmi tikt pie gaļas.

Raidījums "Degpunktā": Atpūtas vietā nogalina gulbi!

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu