Kuras Zodiaka sievietes melo visbiežāk?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Par to, kuras no Zodiaka pārstāvēm mīl piepušķot patiesību, vai arī stāstīt no zila gaisa pagrābtas lietas, lai sasniegtu to, ko vēlas, vēsta portāls "Postimees".

Dvīņi

Šī ir viena no melīgākajām Zodiaka zīmēm. Dvīņu zīmes dāmas prot melot tā, ka to pamana vien retais. Izplatītākie melošanas iemesli -

  • Naudas iegūšana
  • Savu emociju un jūtu slēpšana
  • Savu attiecību saglabāšana

Vieglprātīgās Dvīņu zīmes pārstāves bieži vien pat pašas nenojauš, ar kādu regularitāti mānās! Zem šī zvaigznāja dzimušās ir satriecoši gudras un asprātīgas, kā arī ir apveltītas ar māksliniecisku domāšanu - šo iemeslu dēļ Dvīņu meli nereti ir tik smalki izstrādāti, ka tos atklāt ir pagalam grūti.

Zivis

Jāatzīmē, ka vairumā gadījumu šīs Zodiaka zīmes pārstāves rīkojas godprātīgi - Zivis vienmēr ir gatavas patiesi atklāt savu viedokli vai pavēstīt par to, kas tām liekas nepareizi. Tiesa, katra dzīvē pienāk mirklis, kad nākas samelot. Tiklīdz sākušas melot, Zivis burtiski nespēj apstāties - vieni meli klājas pa virsu citiem, līdz tiek uzkonstruēta pavisam cita realitāte.

Zivis parasti gan atļaujas melot mazpazīstamiem cilvēkiem - šīs zīmes dāmām ir svarīgi, lai to personīgajās attiecībās valda atklātība un nav gatavas to sabojāt, piepušķojot patiesību.

Mežāzis

Lai arī Mežāzis tiek uzskatīts ar vienu no godīgākajām Zodiaka zīmēm, te pastāv atšķirība starp dzimumiem - kamēr vīriešu kārtas Mežāzi no meliem attur sirdsapziņas pārmetumi, šīs zīmes dāma labprāt izmantos visu, kas ir tās arsenālā, lai tiktu pie kārotā.

Visbiežāk šīs zīmes pārstāves izmanto melus, kad vēlamais nav sasniegts ar patiesības palīdzību. Mežāža zīmes dāmas necenšas melot daudz, bet gan kvalitatīvi un parasti sasniedz savu mērķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu