Vailders pēc nokauta pār Brīzīli pauž gatavību cīnīties pret jebkuru bokseri

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders
Deontejs Vailders Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu smagsvara bokseris Denotejs Vailders pēc uzvaras cīņā, kurā viņš aizstāvēja Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu, pauda gatavību nākotnē cīnīties pret jebkuru bokseri.

Vailders sestdien Bruklinā veiksmīgi aizstāvēja WBC čempiona jostu smagsvariem, jo jau pirmajā raundā viņš nokautēja savu tautieti Dominiku Brīzīli.

Bokseris tagad varētu pretendēt uz cīņu pret britu Entoniju Džošua, kurš pašlaik ir Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu īpašnieks. Tikpat labi viņš var aizvadīt atbildes cīņu pret citu britu Taisonu Fjūriju, ar kuru viņš aizvadītā gada decembrī 12 raundos cīnījās neizšķirti Losandželosā.

"Par visām šīm cīņām notiek sarunas. Visi viens ar otru runā, un tas ir lieliski. Kāda no šīm lielajām cīņām notiks, to es jums varu apsolīt. Apbruņojieties ar pacietību un dodiet mums nedaudz laiku, lai ieguvēji ir visi, ne tikai fani," izteicās WBC čempions Vailders.

Tikmēr boksera menedžeris Šellijs Finkels pauž, ka nākamais pretinieks tiks nosaukts tuvākajā laikā, taču, visticamāk, tas būs kubietis Luiss Ortiss, kurš uzvarējis 31 no 32 cīņām, no kurām 26 reizes viņš pretinieku nokautējis.

"Denotejs cīnīsies ar jebkuru, viņš neaizbildināsies ar atrunām. Mēs gribam revanšu ar Fjūriju, gribam cīņu ar Džošua, gribam dueli ar jebkuru spēcīgu smagsvaru, kurš ir pieejams," teica Vaildera menedžeris.

Tomēr Finkels "BBC Sport" izteicās, ka gaidāmās cīņas ar Džošua vai Fjūriju šogad, visticamāk, nenotiks. Finkels pieļauj šādu iespēju nākamgad, bet arī to viņš pilnībā neapstiprina.

Pašlaik 33 gadus vecais Vailders uzvarējis 41 no 42 cīņām, 40 dueļus noslēdzot ar nokautu. Tikmēr viņa vienaudzis Brīzīle uzvarējis 20 no 22 cīņām, 18 no tām noslēdzot ar nokautu.

Vailders decembrī cīņā par jostas aizstāvēšanu cīnījās neizšķirti ar Fjūriju. Abi sākotnēji vēlējās revanša cīņu, bet pēc tam, kad brits parakstīja līgumu ar ESPN, sarunas pārtrūka.

Savukārt Fjūrijs 15.jūnijā Lasvegasā aizvadīs cīņu pret mazpazīstamu vācieti Tomu Švarcu.

WBC ir prestižākā čempionu josta, kuras īpašnieks ir Vailders, bet WBA, IBF un WBO čempiona jostas pieder britam Džošuam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu