Otrdienas horoskops: 21. maijs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Horoskops otrdienai, 21. maijam. 

AUNS Darbs šodien var izrādīties pārsteigumiem bagāts. Iespējams, kāds no kolēģiem ar savu uzvedību būs novedis tevi līdz baltkvēlei. Galvenais nedari, ko tādu, ko vēlāk var nākties nožēlot!

VĒRSIS Iespējams, aktualizēsies ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistītais. Lai sasniegtu iecerētos rezultātus, tev nāksies būt krietni vien enerģiskākam, mērķtiecīgākam, izrādīt izteiktāku pašaizliedzību.

DVĪŅI Ja vien pratīsi saskatīt un izmantot mirkļa sniegtās iespējas, ātri vien vari sasniegt ievērojamus panākumus. Pirms likt savu parakstu, uz kāda dokumenta, pārliecinies, ka esi kārtīgi iepazinies ar tā saturu!

VĒZIS Mazināsies spriedze, uztraukumi darba jomā. Varbūt radīsi iespējas gūt papildus peļņu, tādejādi ļaujot īstenoties, kādai no savām iegribām. Attiecībās ar mājiniekiem valdīs patīkama gaisotne.

LAUVA Atturies no pārgalvības, tā izvairīsies no daudzām problēmām. Var parādīties zināmi sarežģījumi attiecībās ar kolēģiem. Iespējams, tieši neapdomība un spītīgums, būs galvenie problēmu cēloņi.

JAUNAVA Padosies analītisks darbs. Spēsi viegli uztvert un apstrādāt visa veida informāciju. Nav izslēgts, kļūsi par piemēru jaunākajiem kolēģiem, kuri ne reizi vien var vērsties pie tevis pēc padoma.

SVARI Pastiprināsies interese par dzīves praktisko, materiālo pusi. Pilnīgi iespējams, tev izdosies noslēgt kādu izdevīgu darījumu. Pie mantiskajiem labumiem var palīdzēt tikt kāds no radinieku loka.

SKORPIONS Nekļūsti pārlieku centīgs darba lietās. Ja pratīsi ievērot mērenību, izvairīsies no pārslodzes riska un iespējams, pat paveiksi vairāk nekā domāji. Esi diplomātiskāks saskarsmē ar priekšnieku.

STRĒLNIEKS Ja patiesi vēlies uzlabot attiecības ar līdzgaitniekiem, sevišķi darba kolēģiem, iemācies vajadzīgajā brīdī paklusēt un rūpīgāk ieklausīties sarunu biedrā. Dienas izskaņu velti mīļotajam cilvēkam.

MEŽĀZIS Šodien var nākties pastrādāt vairāk kā parasti, bet tāpēc jau nav jāskumst, jo tavi centieni tiks godam atalgoti! Pieaugs tavas koncentrēšanās spējas, prasme rast kompromisus.

ŪDENSVĪRS Šī visticamāk būs strauja, taču ražīga diena. Var parādīties iespēja paplašināt savas profesionālās zināšanas un lietišķos kontaktus. Attiecībās ar mīļoto cilvēku gaidāms jauns jūtu uzplūdums.

ZIVIS Ne visai labvēlīgs brīdis darījumiem ar naudu, vērtspapīriem. Varbūt būs jāsastopas ar kolēģu vai līdzcilvēku neiejūtību. No sarežģītām situācijām spēsi izkļūt ar radošu un humora pilnu pieeju

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu