Hārtlijs: Nevaram sūdzēties par atdeves trūkumu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bobs Hārtlijs.
Bobs Hārtlijs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja izlase nevar sūdzēties par atdeves un neatlaidības trūkumu mačā ar Zviedriju, atzina valstsvienības galvenais treneris Bobs Hārtlijs.

Latvijas hokeja izlase pirmdien Bratislavā pasaules čempionāta sestajā mačā ar rezultātu 4:5 (0:1, 1:1, 3:3) piekāpās iepriekšējo divu meistarsacīkšu uzvarētājai Zviedrijai.

Līdz ar neveiksmi Latvija zaudēja pat teorētiskas izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā. Čempionāta noslēgumā latvieši otrdien cīnīsies ar Norvēģiju.

Latvijas izlases labā trīs vārtus guva Roberts Bukarts, bet vienu reizi precīzs bija Jānis Jaks

"Lieliska spēle no skatītāju viedokļa. Bija kāpumi un kritumi, jo īpaši trešajā periodā. Zinājām, ka vajadzēs uzvarēt pamatlaikā, tāpēc atvērāmies. Atdevām visu katrā spēles epizodē. Varbūt pieļāvām pāris kļūdas, bet nevaram sūdzēties par atdevi un neatlaidību, kas bija komandai. Žēl, jo trešajā periodā jutām, ka varam to paveikt. Taču viņi guva svarīgus vārtus un pelnīti uzvarēja," intervijā Latvijas Televīzijai teica Hārtlijs.

B grupas kopvērtējumā vadībā ar maksimāli iespējamiem 18 punktiem sešos mačos ir Krievija, kam ar 15 punktiem sešos dueļos seko Čehija un Zviedrija, bet tālāk ar 12 punktiem seko Šveice. Tālāk ar sešiem punktiem sešos dueļos ir Latvija un Norvēģija. Visbeidzot Austrijai un Itālijai sešās spēlēs punktu nav, šīm komandām plkst.21.15 cīnoties par vietas saglabāšanu augtākajā divīzijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu