Džokovičs desmito reizi pēc kārtas iekļūst "French Open" ceturtdaļfinālā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs.
Novaks Džokovičs. Foto: AP/LETA

Pasaules pirmā rakete vīriešu tenisā Novaks Džokovičs no Serbijas pirmdien iekļuva Francijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālā.

Džokovičs astotdaļfinālā ar 6-3, 6-2, 6-2 pārspēja vācieti Janu Lenardu Štrufu, kurš reitingā ir 45.pozīcijā.

Džokovičs "French Open" ceturtdaļfinālā iekļuvis desmito gadu pēc kārtas, kas atklātajā ērā ir jauns rekords, bet labāko astotniekā kopumā iekļuvis 13.reizi. Viņš šogad šajā turnīrā nav zaudējis ne setu.

Serbs ceturtdaļfinālā tiksies ar planētas piekto raketi Aleksandru Zverevu no Vācijas vai itāli Fabio Fonjīni, kurš reitingā ir 12.pozīcijā.

Tāpat ceturtdaļfinālu sasniedzis planētas septītā rakete Kei Niškori no Japānas, kurš astotdaļfinālā ar 6-2, 6-7 (8:10), 6-2, 6-7 (8:10), 7-5 guva virsroku pār francūzi Benuā Pēru, kurš rangā ir 38.pozīcijā. Pirmie trīs seti tika aizvadīti svētdien, kad dueli tumsas iestāšanās dēļ nācās pārcelt uz pirmdienu.

Nišikori ceturtdaļfinālā mēros spēkus ar māla karali Rafaelu Nadalu no Spānijas, kurš ir ranga otrais numurs.

Dāmu turnīrā ceturtdaļfinālu sasniegusi pasaules astotā rakete Ešlija Bārtija no Austrālijas, kura ceturtajā kārtā ar 6-3, 3-6, 6-0 uzveica amerikānieti Sofiju Keninu, kura reitingā ieņem 35.vietu.

Ceturtdaļfinālā viņai būs tikšanās ar citu amerikānieti - ranga 14.numuru Medisonu Kīzu, kura astotdaļfinālā ar 6-2, 6-4 apspēlēja čehieti Kateržinu Sinjakovu (WTA 42.).

Francijas atklātais čempionāts noslēgsies šajā nedēļas nogalē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu