Porziņģis parāda, kā pēc skandalozā kautiņa izskatās viņa rēta (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kautiņš Liepājā, kurā bija iesaistīta NBA latviešu basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis, kļuva par vienu no apspriestākajiem pagājušā mēneša notikumiem. Tagad, kad kopš asiņainā konflikta ir apritējis gandrīz mēnesis, Porziņģis ir publiskojis kadrus, kuros ļauj apskatīt, kā izskatās viņa rētas. 

Kā zināms, 12. maijā sociālajos tīklos un sarakstēs starp cilvēkiem parādījās skandalozs video, kurā redzams, kā latviešu basketbolists, Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) basketbolists, kluba Dalasas "Mavericks" spēlētājs Kristaps Porziņģis iesaistījies kautiņā. Pēc kautiņa nopludinātā balss ierakstā Porziņģis atklāja, ka viņam mests ar krēslu un trāpīts pa galvu. 

Tagad Liepājā no 12. līdz 15. jūnijam otro reizi norisinās Porziņģa rīkota meistarklase jeb nometne perspektīvajiem jaunajiem basketbolistiem. Tās laikā basketbolists publisko arī daudzus foto un video - gan ar nometnes dalībniekiem, gan arī sevi.

Foto: Instagram/ kporzee

Kā redzams fotogrāfijās, Porziņģim uz pieres joprojām ir sarkana, paliela rēta. Basketbolista fanu grupā gan pajokots, ka tā Porziņģim piešķir "bīstamāka puiša" tēlu, rakstot, ka kopumā viss jau ir sadzijis. 

Lai gan sākotnēji pēc kautiņa video izskatījās, ka Porziņģim ir pārsista uzacs, brūce gan bijusi tieši uz pieres.

Kā ziņots, policija paziņojumā presei rakstīja, ka 12.maijā plkst. 4.51 saņemts izsaukums par konfliktu Liepājā, Zivju ielā. Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka vairākas personas savstarpēji konfliktēja un vizuāli bija redzams, ka ir cietuši cilvēki. Lai izšķirtu konfliktu, Valsts policijas amatpersonām bija jāpielieto speclīdzekļi - piparu gāze. Kad konflikts tika izšķirts, divas 1994. un 1992.gadā dzimušas personas tika nodotas mediķiem apskatei. Porziņģis ir dzimis 1995.gadā.

Tobrīd notikuma vietā cietušie atteicās no policijas palīdzības un iejaukšanās.

Pirms tam internetu pāršalca video, kurā redzams kā pie kāda naktslokāla Liepājā Porziņģim asiņo seja un ir saplēsts krekls.

Video: Porziņģa kautiņš Liepājā

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu