Durants laukumā varētu atgriezties nākamajā NBA finālsērijas spēlē

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kevins Durants
Kevins Durants Foto: Reuters/ScanPix

Kevins Durants no Goldensteitas "Warriors" komandas laukumā beidzot varētu atgriezties nākamajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijas spēlē.

Iepriekšējo divu gadu NBA čempione "Warriors" šobrīd sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-3 atrodas iedzinējos pret Toronto "Raptors", bet šajos mačos Durants kājas traumas dēļ nav piedalījies. Nākamā cīņa, kas var būt arī noslēdzošā, notiks pirmdien Kanādā.

Svētdien Durants piedalījās "Warriors" treniņā, kas komandai devis cerības uz viņa atgriešanos laukumā.

"Noskaņojums šobrīd ir labs - mums vēl ir daudz, par ko spēlēt. Mums ir lieliska iespēja un izaicinājums. Darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai pagarinātu sēriju," pauda "Warriors" galvenais treneris Stīvs Kers.

Durants nav spēlējis jau mēnesi. Kopš tā laika "Warriors" komanda guvusi sešas uzvaras deviņās spēlēs.

Durants šīs sezonas izslēgšanas turnīrā 11 spēlēs vidēji guvis 34,2 punktus, izcīnījis 5,2 atlēkušās bumbas un veicis 4,9 rezultatīvas piespēles, būdams izslēgšanas turnīra rezultatīvākais hokejists. Regulārajā čempionātā viņam 78 dueļos bija caurmērā gūti 26,0 punkti, 6,4 bumbas zem groziem un 5,9 rezultatīvas piespēles.

Pērn Goldensteitas "Warriors" otro gadu pēc kārtas kļuva par NBA čempioniem, finālsērijā ar 4-0 pieveicot Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu