Noskaidrotas divas niknākās Zodiaka zīmes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pexels

Šo Zodiaka zīmju raksturu nosaka to valdošā planēta - kareivīgais Marss. Lai arī svešiniekiem var šķist, ka šo zīmju pārstāvji ir līdzsvaroti un mierīgi, atliek vien tos nokaitināt un var kļūt pat ļoti karsti.

Auns

Kad šīs ugunīgās zīmes pārstāvis ir labā noskaņojumā, tas ir burvīgs un iejūtīgs biedrs ar kuru vienmēr ir interesanti un kurš nekad neatteiks palīdzību grūtā brīdī. Pavisam cita lieta tad, kad šīs Zodiaka zīmes cilvēks ir neomā - citkārt tik patīkamais cilvēks var pēkšņi kļūt par niknu pūķi, kurš gatavs nodedzināt visu, kas ir tā ceļā.

Auni mēdz būt ātri nokaitināmi un bezgala stūrgalvīgi, turklāt ar tiem ir pagalam grūti sarunāties - zem šī zvaigznāja dzimušie pat nemēģinās ieklausīties loģiskos spriedumos. Auna zīmes vīrieši nereti izvēlas konfliktus risināt ar dūru palīdzību.

Skorpions

Kareivīgais Marss valda arī pār it kā mierīgo un kluso Ūdens zīmi - Skorpionu. Neuzmanīgi vērotāji var padomāt, ka Skorpiona zīmes pārstāvji ir pagalam rāmi un pat naivi, taču tie, kas tos pazīst, zina, ka tā ir vien maska - patiesībā Skorpionos nemitīgi mutuļo spēcīgas emocijas.

Skorpioni reti kad izrāda savas jūtas, taču, ja kāds būs pamanījies nokaitināt zem šī zvaigznāja dzimušo, tiem var nākties iepazīties ar šīs Zodiaka zīmes pārstāvja "dzeloni". Šādos gadījumos Skorpioni kļūst īpaši nežēlīgi un ļauni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu