Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Pilnīgi plikiņi! Somijā noskriets "kailais" maratons, kurā uzvaru guvis igaunis (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Somijā, Padasjoki, kā ik katru gadu vasaras sākumā, noticis maratons ar nosaukumu “Kailais desmitnieks”, pulcējot daudzus sporta aktīvistus.

Maratona ideja ir noskriet 10 vai 42 kilometrus pilnīgi kailiem. Tām sievietēm, kurām ir lielas krūtis, ļauts skriet krūšturī, lai skrējiena laikā tās nekratītos.

Šogad vīriešu maratonā uzvaru guva igaunis Andress Jakovļvevs, kuram bija vien četri konkurenti. Skrējiens ilga vairāk nekā trīs stundas. Pēc Andresa vārdiem, viņš braucis uz maratonu ne vien gūt uzvaru, bet arī baudīt atmosfēru. Lai gan šis vīrietim bijis jau 10. maratons, viņš paņēmis līdzi draugu, kurš kails skrējis pirmo reizi. 

Foto: Publicitātes

Ik gadu kailajā skrējienā piedalās vairāki simti dalībnieku, lielākajai daļai no viņiem skrienot 10 kilometru distanci. Lielākoties skrējienā piedalās tie, kas zaudējuši derībās, svin izlaidumu vai vecpuišu ballīti. Daudzi gan esot arī tādi, kuriem vienkārši patīk skriet kailiem.

Kā intervijā medijiem norādīja Andress, skriet kailam ir daudz patīkamāk nekā apģērbtam, taču ar reizi gadā viņiem kailuma pietiekot. “Ja mēs varam būt pilnīgi kaili kopējā saunā, kāpēc nevaram kaili kopā skriet?”

Apskati augstāk pievienoto fotogaleriju! 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu